Windows 11 Performansı (!)

Bende gayet stabil çalışıyor. Sistem özellikleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. nesil Ryzen işlemcinin zaten desteklenmediği söylendi. Bu sonuç karşısında üstelik Microsoft Insider olduğunuz için bunca tanılama verilerini sizden toplarken, neyini absürt karşıladınız? Tam sürüm çıktığında 1. nesil olmayan bir Ryzen işlemci ile tekrar sonuçları iletirseniz müteşekkir olurum.
Windows 11'de AMD donanımlar sorun çıkartabiliyor.
Ayrıca bu da tamamen asılsızdır. 1. nesil Ryzen işlemciler dışında AMD ürünlerini de istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHz 19MB 6 Çekirdek / 12 Thread 65W TDP 2. Nesil AM4 İşlemci. : D.

AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHz 19MB 6 Çekirdek / 12 Thread 65W TDP 2. Nesil AM4 İşlemci. : D.
1. nesilden kastım 1XXX serisiydi. 2XXX ve üstü destekleniyor ve sizin işlemciniz halen 1600. Kendi işlemcim Ryzen 5 5600H ve bunca tanılama verilerine rağmen cillop gibi bir performans alıyorum.

1. nesilden kastım 1XXX serisiydi. 2XXX ve üstü destekleniyor ve sizin işlemciniz halen 1600. Kendi işlemcim Ryzen 5 5600H ve bunca tanılama verilerine rağmen cillop gibi bir performans alıyorum.
AMD'nin bizzat söylediği veri. 1XXX olması ile alakası yok. Yenilenmiş bir işlemci 2. nesil olarak gözüküyor.

Asıl senin söylediğin absürt, çünkü AMD konusunda bknz böyle bir gerçek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…