Windows 11 PFN_LIST_CORRUPT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
3
Merhaba, birkaç gün önce ASUS ROG STRIX G614jvr dizüstü bilgisayarını aldım fakat 3 kere format atmama rağmen mavi ekran hataları ile karşılaşıyorum. İşletim sistemim ve sürücülerim güncel durumda. İlginiz için teşekkür ederim.

Minidump dosyası: Minidump

@Alp Çiçek ZoneAlarm yazılımını kaldırıp deneyin.

1742289398866.png

Thunderbolt Control Center sürücülerini güncelleştirin ya da tekrar kurun.

@Alp Çiçek ZoneAlarm yazılımını kaldırıp deneyin.

Eki Görüntüle 2448291

Thunderbolt Control Center sürücülerini güncelleştirin ya da tekrar kurun.

Merhaba, sürücüleri güncelleştirdim fakat ZoneAlarm'ın ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten baktığımda bir antivirüs programı olduğunu gördüm. Ben indirmedim ve programlar listesinde göremiyorum. Nasıl yapabilirim?

1742302667613.png

Herhangi bir problem gözükmüyor.

Sizden habersiz biri yüklemiş olabilir mi?

Olamaz çünkü daha bu sabah formatladım. Bilgisayarı da sıfır almıştım. Yüklediğim bazı programlarla beraber inmiş olabilir mi? Checkpoint VPN uygulamasını kurarken mavi ekran hatası aldım 2 kere. Bu uygulamaya bir ağa bağlanmak için ihtiyacım var. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Yazılımla bakın:

Checkpoint VPN uygulamasını kurarken mavi ekran hatası aldım 2 kere.
Bu olabilir hocam. Uygulamayı kaldırın. Farklı VPN uygulaması deneyin. Mesela ben Proton VPN kullanıyorum gayet iyi.

Yazılımla bakın:

Baktım, hala listede yok.

Bu olabilir hocam. Uygulamayı kaldırın.

Sildim fakat ihtiyacım var bu programa. Bağlanacağım ağ için sadece bu VPN kullanılıyor. Minidump dosyasında şöyle bir şey var:

Kod:
CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

PROCESS_NAME: TracSrvWrapper

Tracsrvwrapper internette CheckPoint VPN ile bağlantılı olduğu gözüküyor. Bu bir sorun olabilir mi?

Hocam sorun VPN uygulaması ile ilgili. Yazılımı kaldırıp tekrar yüklemek te çözüm olabilir.

Konuya bakın:

2025-03-18_16-10-49.png

Hocam sorun VPN uygulaması ile ilgili. Yazılımı kaldırıp tekrar yüklemek te çözüm olabilir.

Konuya bakın:

Donanımsal herhangi bir sorun olmasın başka bir şey istemiyorum. Sizin gözünüze çarpan donanımsal bir problem gözüküyor mu?

Donanımsal herhangi bir sorun olmasın başka bir şey istemiyorum. Sizin gözünüze çarpan donanımsal bir problem gözüküyor mu?
Hayır hocam. Başka sorun yok.

BIOS güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı