Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 2 Şubat 2023 #1 Laptop pilde çalışırken renklerin tonları yerine oturmuyor, özellikle parlak renkler. Şarja taktığım zaman her şey yerine oturuyor.
Laptop pilde çalışırken renklerin tonları yerine oturmuyor, özellikle parlak renkler. Şarja taktığım zaman her şey yerine oturuyor.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Intel dahili grafik birimi kullanıyorsanız grafik ayarlarından görüntü güç tasarrufunu kapatmayı denediniz mi?
Intel dahili grafik birimi kullanıyorsanız grafik ayarlarından görüntü güç tasarrufunu kapatmayı denediniz mi?
E elifbozdag3 Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 65 2 Şubat 2023 #3 Ekran kartınınız AMD mi Intel mi?
ersankirkmaz3436 Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Hocam laptoplarda genellikle öyle pil sağlını korumak için. Dubreuil dedi: Laptop pilde çalışırken renklerin tonları yerine oturmuyor, özellikle parlak renkler. Şarja taktığım zaman her şey yerine oturuyor. Genişletmek için tıkla...
Hocam laptoplarda genellikle öyle pil sağlını korumak için. Dubreuil dedi: Laptop pilde çalışırken renklerin tonları yerine oturmuyor, özellikle parlak renkler. Şarja taktığım zaman her şey yerine oturuyor. Genişletmek için tıkla...
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 2 Şubat 2023 #5 ersankirkmaz3436 dedi: Hocam laptoplarda genellikle öyle pil sağlını korumak için. Genişletmek için tıkla... Bir ara öyle olmuyordu bende ne yaptım hiç bilmiyorum ama. Formattan sonra bu orjinal haline döndü .
ersankirkmaz3436 dedi: Hocam laptoplarda genellikle öyle pil sağlını korumak için. Genişletmek için tıkla... Bir ara öyle olmuyordu bende ne yaptım hiç bilmiyorum ama. Formattan sonra bu orjinal haline döndü .
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Dubreuil dedi: Bir ara öyle olmuyordu bende ne yaptım hiç bilmiyorum ama. Formattan sonra bu orijinal haline döndü. Genişletmek için tıkla... Pildeyken dahili grafiğe geçiyordur belki. Intel grafikleri merkezindeki ekran ayarlarıyla oynayın.
Dubreuil dedi: Bir ara öyle olmuyordu bende ne yaptım hiç bilmiyorum ama. Formattan sonra bu orijinal haline döndü. Genişletmek için tıkla... Pildeyken dahili grafiğe geçiyordur belki. Intel grafikleri merkezindeki ekran ayarlarıyla oynayın.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 2 Şubat 2023 #7 YAVUZKAGAN dedi: Pildeyken dahili grafiğe geçiyordur belki. Intel grafikleri merkezindeki ekran ayarlarıyla oynayın. Genişletmek için tıkla... yok cpu amd ki zaten normalde de apu ekran kartını kullanıyor.
YAVUZKAGAN dedi: Pildeyken dahili grafiğe geçiyordur belki. Intel grafikleri merkezindeki ekran ayarlarıyla oynayın. Genişletmek için tıkla... yok cpu amd ki zaten normalde de apu ekran kartını kullanıyor.