Necmi22 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı zotac rtx 3060 ti İşlemci ryzen 7 Merhaba. Dun Windows 11 Pro icin Microsoft hesabı açtım. Bana bir sifre sordu. Sifreyi girdim fakat bugün sifreyi kaldırmak istiyorum. Ama bende sifreyi kaldırma butonu gri ve tıklanamaz bir halde. Bunu nasıl duzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Merhaba. Dun Windows 11 Pro icin Microsoft hesabı açtım. Bana bir sifre sordu. Sifreyi girdim fakat bugün sifreyi kaldırmak istiyorum. Ama bende sifreyi kaldırma butonu gri ve tıklanamaz bir halde. Bunu nasıl duzeltebilirim?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 9 Haziran 2023 #2 Microsoft hesabınızı kaldırmadan pini kaldıramazsınız. Son düzenleme: 9 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
k0ca kafa Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 785 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Big Sumak dedi: Microsoft hesabınızı kaldırmadan pini kaldıramazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Big Sumak dedi: Microsoft hesabınızı kaldırmadan pini kaldıramazsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et