Windows 11 PIN kutusu çıkmıyor

abod77pro

Decapat
Daha fazla  
Ben bugün W11 oyunu indiririm ve birkaç şeyi kabul ettim, sonra bilgisayarı uyku modu aldıktan sonra artık PIN kutusu çıkmıyor. Oturum AC buttonu basıyorum ve bir şey çıkmıyor, her şey denedim güvenlik moduna aldım olmadı.
Acaba ne yapmam lazım?
Farklı userden giriş yapabilir miyim?

InShot_20230508_222454082.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
W11 pişmanlıktır hocam. Güvenli başlatmayı deneyin. Olmaz ise güvenlı başlatma menüsünden Windows'u kurtarmayı (yedeklenmiş bir saate aktarmayı) deneyin.

Aynı anda CTRL+Shift+ESC tuşlarına tıklar mısın?
Knk denedim olmadı, hiç bir şey çıkmıyor

W11 pişmanlıktır hocam. Güvenli başlatmayı deneyin. Olmaz ise güvenlı başlatma menüsünden Windows'u kurtarmayı (yedeklenmiş bir saate aktarmayı) deneyin.

Yaptım olmadı, güvenlik modu açtım yine giriş yapamadım

Orada sağda bir kapatma tuşları var. Oradan Shift tuşuna basılı tutarken yeniden başlatın. Bilgisayar geri açılasıya kadar tuşa basılı tutun. Ondan sonra bir menü gelecek. Orada gelişmiş seçenekler veya sorun gider vardır. Oradan gelişmiş seçenekler. Oradan başlangıç ayarları diye bir şey var ona gir. Ardından orada yeniden başlat diye bir yazı olacak ona tıkla. Bir menü geldiğinde F5 tuşuna tıkla. Ondan sonra bilgisayar açılacak. Açılınca şifren varsa şifreni gireceksin ve güvenli moddasın. Oradan Windows başlat düğmesine sağ tıkla ve orada kapat ve çıkış yap gibi bir seçenek var oradan o seçeneğin üstüne gel ve orada yeniden başlat veya restart var. Ona tıkla ve bilgisayarın açıldığında sorun gitmiş olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı