muggy Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Windows 11'de yerel hesaba geçmeden PIN'i kaldırabilmemin bir yolu var mı acaba?
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Ekim 2023 #2 Redirecting
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.691 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #3 muggy dedi: Windows 11'de yerel hesaba geçmeden PIN'i kaldırabilmemin bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende çok aradım. Windows 10 için de Windows 11 için de... Fakat bir yol bulamadım bende yerel hesaba geçtim. Gerçekten çok saçma.
muggy dedi: Windows 11'de yerel hesaba geçmeden PIN'i kaldırabilmemin bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bende çok aradım. Windows 10 için de Windows 11 için de... Fakat bir yol bulamadım bende yerel hesaba geçtim. Gerçekten çok saçma.
4 443222 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 162 10 Ekim 2023 #4 Bu videoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
muggy Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 Arkadaşlar Rehber: Windows 11 Otomatik Giriş - Açılış Şifre, PIN Kaldırma bu konudan yararlanabilirsiniz. Bu şekilde çözdüm.
Arkadaşlar Rehber: Windows 11 Otomatik Giriş - Açılış Şifre, PIN Kaldırma bu konudan yararlanabilirsiniz. Bu şekilde çözdüm.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #6 Dorzi dedi: Bende çok aradım. Windows 10 için de Windows 11 için de... Fakat bir yol bulamadım bende yerel hesaba geçtim. Gerçekten çok saçma. Genişletmek için tıkla... Valla ben yerel hesapsız kaldırdım netplwiz ile kaldırdım açılışta şifre girmeden direkt olarak açılıyor PC. Webtekno'nun videosu ile yaptım. Sadece oturumu kapatınca PIN istiyor.
Dorzi dedi: Bende çok aradım. Windows 10 için de Windows 11 için de... Fakat bir yol bulamadım bende yerel hesaba geçtim. Gerçekten çok saçma. Genişletmek için tıkla... Valla ben yerel hesapsız kaldırdım netplwiz ile kaldırdım açılışta şifre girmeden direkt olarak açılıyor PC. Webtekno'nun videosu ile yaptım. Sadece oturumu kapatınca PIN istiyor.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.691 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #7 neXusTS dedi: Valla ben yerel hesapsız kaldırdım netplwiz ile kaldırdım açılışta şifre girmeden direkt olarak açılıyor PC. Webtekno'nun videosu ile yaptım. Sadece oturumu kapatınca PIN istiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bulursan link atabilir misin?
neXusTS dedi: Valla ben yerel hesapsız kaldırdım netplwiz ile kaldırdım açılışta şifre girmeden direkt olarak açılıyor PC. Webtekno'nun videosu ile yaptım. Sadece oturumu kapatınca PIN istiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bulursan link atabilir misin?
muggy Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #8 Dorzi dedi: Dostum bulursan link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attığım konuya bakabilirsiniz.
Dorzi dedi: Dostum bulursan link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attığım konuya bakabilirsiniz.