Windows 11 PIN'i kaldırılmıyor

Miraç 53

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bilgisayarım Windows 11 ve performansı çok düştü diye format attım. Windows 11 Home olduğu için doğal olarak Microsoft hesabı istedi. Girdim. Benden PIN oluşturmamı istedi. PIN'imi oluşturdum. Daha sonradan PIN'i kaldırmak istediğimde ise "Kaldır" seçeneğini bulamadım. Karşımda 2 tane seçenek vardı:

2. seçeneğe tıkladım, bilgisayarıma kişisel hesabımı girmeme rağmen beni okul hesabıma atıyor:

Okulumun hesabı olduğu için bir şey yapamıyorum. PIN'imi nasıl kaldırabilirim?

Şimdiden teşekkkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlara girin, hesaplar kısmını bulun, aile ve diğer kullanıcılara girin, yeni kullanıcı ekleyin, eklerken bu kişinin hesap bilgilerine sahip değilimi seçip devam edin, şifre kısmında boş bırakıp devam edin. Kullanıcı oluşturduktan sonra oluşturduğunuz hesabı standart kullanıcıdan yöneticiye çevirin, şu an açılmış oturumu kapatın ve yeni açtığınız kullanıcıya geçin, tekrar ayarlara girin, aile ve diğer kullanıcılara girin, eski kullanıcı hesabını bulup bu kullanıcıyı sile basın. Bundan sonra bilgisayarı şifresiz olarak açabilirsiniz.

Hocam yerel hesap açın ve kurtulun. Ayrıca Windows 11 kurulumu yapacağınız sırada internete bağlı olmazsanız kurulum sizi direk yerel hesap açmaya yönlendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…