Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 5 Aralık 2021 #1 APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum.
APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum.
Çözüm 3 3 356463 5 Aralık 2021 Re Malaka dedi: APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum. Eki Görüntüle 1234418 Genişletmek için tıkla... Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin.
Re Malaka dedi: APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum. Eki Görüntüle 1234418 Genişletmek için tıkla... Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 5 Aralık 2021 #2 Re Malaka dedi: APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum. Eki Görüntüle 1234418 Genişletmek için tıkla... Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin. Artı 0 Eksi Çözüm
Re Malaka dedi: APK yüklemek için adımları izliyorum ama şu kodda hata veriyor. Sorun nedir acaba? Yönetici olarak çalıştırıyorum. Eki Görüntüle 1234418 Genişletmek için tıkla... Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin.
KS KS Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 5 Aralık 2021 #3 356463 dedi: Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki bu Hyper-V falan açınca, sanal makine sistemi çok yavaşlatır mı? Memnun kalmaz isem silmek mümkün mü? Artı 0 Eksi
356463 dedi: Yanlış konumu kullanıyorsun. Paketin olduğu klasörü değil paketi işaret edeceksin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki bu Hyper-V falan açınca, sanal makine sistemi çok yavaşlatır mı? Memnun kalmaz isem silmek mümkün mü?
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 5 Aralık 2021 #4 Re Malaka dedi: Teşekkür ederim. Peki bu Hyper-V falan açınca, sanal makine sistemi çok yavaşlatır mı? Memnun kalmaz isem silmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki mümkün. Yüklenince uygulamanın ayarlarından sadece siz uygulama açtığınız zaman çalışsın gibi bir seçenek olması lazım. Onu seçerseniz sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Re Malaka dedi: Teşekkür ederim. Peki bu Hyper-V falan açınca, sanal makine sistemi çok yavaşlatır mı? Memnun kalmaz isem silmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki mümkün. Yüklenince uygulamanın ayarlarından sadece siz uygulama açtığınız zaman çalışsın gibi bir seçenek olması lazım. Onu seçerseniz sorun olmaz.