Windows 11 Pro 24H2 sürümü güncellenmiyor

• Konuyu başlatan pyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.252

pyt

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32GB 4800 MHz
SSD veya HDD modeli
1TB NVMe
Ekran kartı
4060 Laptop 8GB
İşlemci
i7-13700HX
Windows 11 Pro 24H2 sürümünü kullanıyorum. Görselde ki Intel corporation - display - 31.0.101.5382 güncellemesini yükleyemiyorum yeniden dene dediğimde %0 da başlatıp kendiliğinden yeniden dene simgesi çıkıyor. Bunun haricinde bilgisayarı ne kadar yeniden başlatırsam başlatayım 2025-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 24H2 01 toplu güncelleştirmesi (KB5050009) güncellemesi uygulanmıyor bir türlü, her seferinde güncelleme oluyor yazıyor ama güncelleme uygulanmıyor, 1 haftadan uzun süredir bu halde, geçer belki diye beklemiştim de düzeldiği falan yok.

1738522360019.png

Aramaya "winver" yazıp sürüm numarasını atar mısınız? Intel sürücüsünü de Intel'in kendi sitesinden indiriniz.

Yükleme hatası yazdığına da bakmayın bu arada, kurduğu sürücüler için de öyle diyor. Kafası geç çalışıyor biraz Windows'un. Güncellemeleri tekrar denetlerseniz gittiğini görürsünüz.

Aramaya "winver" yazıp sürüm numarasını atar mısınız? Intel sürücüsünü de Intel'in kendi sitesinden indiriniz.

Yükleme hatası yazdığına da bakmayın bu arada, kurduğu sürücüler için de öyle diyor. Kafası geç çalışıyor biraz Windows'un. Güncellemeleri tekrar denetlerseniz gittiğini görürsünüz.

1738523315440.png

Sürücüleri yüklüyorum hemen.

Eki Görüntüle 2414880
Sürücüleri yüklüyorum hemen.
Güncelleme yüklenmiş, sadece windows update sayfası buga girdiği için o şekilde gösteriyor.

C:\Windows\SoftwareDistribution Yoluna gidin ve klasör içindekileri silin, ardından sistemi yeniden başlatın düzelecek.

Güncelleme yüklenmiş, sadece windows update sayfası buga girdiği için o şekilde gösteriyor.

C:\Windows\SoftwareDistribution Yoluna gidin ve klasör içindekileri silin, ardından sistemi yeniden başlatın düzelecek.
1738524975353.png
Tüm klasörler için bu hatayı alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı