Lisans kodu almak daha mantıklıMerhaba. İşletim sistemleri hakkında bilgim yok. Arkadaşımın önerisi ile Windows 11 Pro alayım dedim fiyatı fazla geldi. Sizin önereceğiz başka çözüm yolu var mı?
Merhaba. İşletim sistemleri hakkında bilgim yok. Arkadaşımın önerisi ile Windows 11 Pro alayım dedim fiyatı fazla geldi. Sizin önereceğiz başka çözüm yolu var mı?
Nasıl yaniUcuza key almak.
Sıfır şekilde olmadığı söylendi banaOnun yerine Windows 10 Pro alın daha mantıklı.
Almama taraftarı değilim sadece sıfırı olmadığı söylendi onu dmeke istedimYine de siz bilirsiniz ben Windows 10 Pro kullanıyorum ve gayet memnunum.
İşletim sistemleri hakkında pek fazla bilginiz yoksa Home keyi almanız daha
Detay verir misiniz?İşletim sistemleri hakkında pek fazla bilginiz yoksa Home keyi almanız daha iyi olacaktır.
Ben yazılımbudurdan elmıstım eskı laptopuma sorunsuz oldu bakabılırsınMerhaba. İşletim sistemleri hakkında bilgim yok. Arkadaşımın önerisi ile Windows 11 Pro alayım dedim fiyatı fazla geldi. Sizin önereceğiz başka çözüm yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.