Windows 11 Pro bilgisayarı 11 Home çevirme

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
Merhaba bugün bir hazır sistem aldım ve içinde Windows 11 Pro deneme sürümü yüklü şekilde bana ulaştı. Ancak ben key alırken 11 Home almıştım ve şu anda kodu etkinleştiremiyorum. Sanırım demo versiyon Windows 11 Home yüklemem ve daha sonrasında key girmem gerekiyor. Size sorum ise gerçekten dediğim gibi 11 Home demo kurmam mı gerekiyor yoksa kod hatalı olduğu için mi etkinleştiremiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır kod hatalı olduğu için değil Home kodu Pro'da çalışmaz zaten.

Ya baştan temiz kurulum yapacaksın ya da kayıt defterinde sürüm bilgini modifiye edip sanki home'a yükseltme yapıyormuş gibi geçiş yapacaksın bu biraz meşakatli imkan varsa en güzeli temiz kurulum. Zaten yeni aldım demişsinn yedekleyeceğin bir şey de yoksa baştan kur.

Merhaba bugün bir hazır sistem aldım ve içinde Windows 11 Pro deneme sürümü yüklü şekilde bana ulaştı. Ancak ben key alırken 11 Home almıştım ve şu anda kodu etkinleştiremiyorum. Sanırım demo versiyon Windows 11 Home yüklemem ve daha sonrasında key girmem gerekiyor. Size sorum ise gerçekten dediğim gibi 11 Home demo kurmam mı gerekiyor yoksa kod hatalı olduğu için mi etkinleştiremiyorum?

Home'den Pro'ya yükseltirsin,
Tersi olmaz.
Temiz kurulum Home kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı