Windows 11 Pro için hangi lisans alınmalı?

M E T A

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 11 Pro sürümü için hangi lisansı satın almalıyım? Retail ve OEM key arasında kararsızım, bir bilgisayarda kullanacağım için hangi lisansı önerirsiniz? Ve satın almak için önerebileceğiniz yerler varsa link atabilir misiniz?

Sonradan başka PC'lere yükleyecekseniz Retail key almalısınız. OEM anakarta gömülüyor.

Sizin yerinizde olsam OEM alırdım, anakarta gömülüyor, tekrar kurulum gerektirmiyor.
Fakat retail ise microfost hesabına aktarılıyor sanırım. Size hangisi uygunsa onu alın.

Artık lisanslar Microsoft hesabı ile ilişkilendiriliyor. Kullanmış olduğum oem key'i farkı bir bilgisayar'a geçince de oraya taşımıştım. Sorunsuz kullanmaktayım.

ben retail aldım. microsoft mail hesabına gömülüyor. anakart değişme durumunda veya yeni sisteme geçme durumunda mailinizi girince otomatik aktifleşiyor. Yani aldığınız lisans, mailiniz ile birlikte sonsuza kadar sizin oluyor

Artık lisanslar Microsoft hesabı ile ilişkilendiriliyor. Kullanmış olduğum oem key'i farkı bir bilgisayar'a geçince de oraya taşımıştım. Sorunsuz kullanmaktayım.
Retail ve OEM farketmiyor o zaman? Siz nereden satın almıştınız?

Bu site güvenilir midir?

Son düzenleme:
Saglam lisansdan alın.

1dk içinde maile key geliyor adımlarda var 10 saniye sürüyor etkinleştirmesi.

Saglam lisansdan alın.

1dk içinde maile key geliyor adımlarda var 10 saniye sürüyor etkinleştirmesi.
Sağlamlisans daha pahalıya satıyor ama en güvenilir orası sanırım, oradan alacağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…