discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 23 Ağustos 2023 #11 M E T A dedi: Sağlamlisans daha pahalıya satıyor ama en güvenilir orası sanırım, oradan alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Zaten övürleri bilindik değil herkes saglam lisansdan alıyor.Çok ucuz kötüdür.
M E T A dedi: Sağlamlisans daha pahalıya satıyor ama en güvenilir orası sanırım, oradan alacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Zaten övürleri bilindik değil herkes saglam lisansdan alıyor.Çok ucuz kötüdür.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #12 M E T A dedi: Retail ve OEM farketmiyor o zaman? Siz nereden satın almıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben e-bay üzerinden almıştım 3 yıl önce.
M E T A dedi: Retail ve OEM farketmiyor o zaman? Siz nereden satın almıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben e-bay üzerinden almıştım 3 yıl önce.
suchasme Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 143 23 Ağustos 2023 #13 ben buradan aldım. link güvenebilir misin bilmem.