H H2Hakan Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:31 #1 Yeni sistem dizdim ayarları falan yapıyorum. Şu an ama Windows keys lazım kişiselleştirme için güvenilir yerden W11 Pro. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 13:39
Yeni sistem dizdim ayarları falan yapıyorum. Şu an ama Windows keys lazım kişiselleştirme için güvenilir yerden W11 Pro.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 586 Çözümler 15 Yer Türkiye Bugün 13:40 #2 H2Hakan dedi: Yeni sistem dizdim ayarları falan yapıyorum. Şu an ama Windows keys lazım kişiselleştirme için güvenilir yerden W11 Pro. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans OEM keydir bir kere gir her formattan sonra otomatik etkin olacaktır anakarta bağlanıyor.
H2Hakan dedi: Yeni sistem dizdim ayarları falan yapıyorum. Şu an ama Windows keys lazım kişiselleştirme için güvenilir yerden W11 Pro. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans OEM keydir bir kere gir her formattan sonra otomatik etkin olacaktır anakarta bağlanıyor.