MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #11 cLaww dedi: Bir de ara ara masaüstündeyken vs. donmalar oluyor, tamamen geliştirme aşamasında olduğundan bu şekilde değil mi? Daha oyuna vs. girip denemedim inşallah performansa çok etki etmez. Benim için birazcık sorun Hep gözüm oraya kayıyor. Genişletmek için tıkla... Universal Watermark Disabler kullanılabilir.
cLaww dedi: Bir de ara ara masaüstündeyken vs. donmalar oluyor, tamamen geliştirme aşamasında olduğundan bu şekilde değil mi? Daha oyuna vs. girip denemedim inşallah performansa çok etki etmez. Benim için birazcık sorun Hep gözüm oraya kayıyor. Genişletmek için tıkla... Universal Watermark Disabler kullanılabilir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #12 MuhammedA dedi: ...zaten 5 Ekim'den sonra Windows 11 RTM sürümü çıkacağı için bu sürümler işe yaramayacaktır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 2015'te çıktı ama yıllardır Insider sürümleri devam ediyor? Windows 11'in RTM sürümü sonrası da Insider sürümleri devam edecek tabii ki.
MuhammedA dedi: ...zaten 5 Ekim'den sonra Windows 11 RTM sürümü çıkacağı için bu sürümler işe yaramayacaktır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 2015'te çıktı ama yıllardır Insider sürümleri devam ediyor? Windows 11'in RTM sürümü sonrası da Insider sürümleri devam edecek tabii ki.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #13 AJFA dedi: Windows 10 2015'te çıktı ama yıllardır Insider sürümleri devam ediyor? Windows 11'in RTM sürümü sonrası da Insider sürümleri devam edecek tabii ki. Genişletmek için tıkla... Elbette ama kaç kişi Windows 10'un 1507'den önceki Insider sürümlerini kullanıyor?
AJFA dedi: Windows 10 2015'te çıktı ama yıllardır Insider sürümleri devam ediyor? Windows 11'in RTM sürümü sonrası da Insider sürümleri devam edecek tabii ki. Genişletmek için tıkla... Elbette ama kaç kişi Windows 10'un 1507'den önceki Insider sürümlerini kullanıyor?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #14 MuhammedA dedi: Elbette ama kaç kişi Windows 10'un 1507'den önceki Insider sürümlerini kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Bu sürümler derken daha net olmalısınız o halde. Dediğinizden direkt "Insider" anlaşılıyor.
MuhammedA dedi: Elbette ama kaç kişi Windows 10'un 1507'den önceki Insider sürümlerini kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Bu sürümler derken daha net olmalısınız o halde. Dediğinizden direkt "Insider" anlaşılıyor.