Windows 11 Pro internetten alınan keyler güvenli mi?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Az önce forumda okudum ve aklıma takıldı PTT AVM veya farklı bir yerden key almıştım herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

PTT AVM gibi platformlar kurum olarak satış yapmazlar. Yani müşteride satıcıda site kullanıcısı bu yüzden güvenilirlik çok düşük ayrıca ben PTT AVM sitesinde aman aman bir denetim sağlandığını zannetmiyorum.

PTT AVM'de satılan anahtarlar güvenli olmayabiliyor, satıcıya bağlı. Ama jetlisans ve sağlam lisans gibi siteler güvenilir.

PTT AVM gibi platformlar kurum olarak satış yapmazlar. Yani müşteride satıcıda site kullanıcısı bu yüzden güvenilirlik çok düşük ayrıca ben PTT AVM sitesinde aman aman bir denetim sağlandığını zannetmiyorum.

Ne gibi bir sorun olabilir PTT AVM fen almışım şimdi baktım şu an satışta değil.

Ne gibi bir sorun olabilir PTT AVM fen almışım şimdi baktım şu an satışta değil.
Satıcıdan satıcıya göre değişiyor ama ben aldığım hizmetlerden genel olarak memnun değildim. (Yanlış yönlendirmek olmasın ama benim aldığım hizmetler çapında değerlendiriyorum)

Yaşadıklarım ise şöyle:
Ürün sipariş verdim satıcı siteye kargoladığını söyledi tam 2 ay bekletti ve ürünü iptal etti.

Orjinal paketli bir ürünmüş gibi izah edilen bir ürünü aldım ama bana geldiğinde kullanılmış ve sanki yasaklı madde paketlermiş gibi saçma sapan bir pakette geldi ve ürün kullanılmıştı.

Bir ürün hakkında fiyat araştırması yaptığımda genelde ucuzunun pttavm gibi sitelerde olduğunu görüyorum ama yaşadıklarımdan ötürü artık o siteden alışveriş yapmıyorum.

Satıcıdan satıcıya göre değişiyor ama ben aldığım hizmetlerden genel olarak memnun değildim. (yanlış yönlendirmek olmasın ama benim aldığım hizmetler çapında değerlendiriyorum)

Yaşadıklarım ise şöyle:
Ürün sipariş verdim satıcı siteye kargoladığını söyledi tam 2 ay bekletti ve ürünü iptal etti.

Orijinal paketli bir ürünmüş gibi izah edilen bir ürünü aldım ama bana geldiğinde kullanılmış ve sanki yasaklı madde paketlermiş gibi saçma sapan bir pakette geldi ve ürün kullanılmıştı.

Bir ürün hakkında fiyat araştırması yaptığımda genelde ucuzunun PttAVM gibi sitelerde olduğunu görüyorum ama yaşadıklarımdan ötürü artık o siteden alışveriş yapmıyorum.

Bana direk kod geldi öyle yaptık şu anlık bir şey yok zaten PC'yi aldığım zaman Kaspersky yükleyip taratmistim bir şey çıkmamıştı bundan sonra bir şey çıkacağını sanmıyorum sizce çıkar mı?

Bana direk kod geldi öyle yaptık şu anlık bir şey yok zaten PC'yi aldığım zaman Kaspersky yükleyip taratmistim bir şey çıkmamıştı bundan sonra bir şey çıkacağını sanmıyorum sizce çıkar mı?
Kod size ulaştıysa sorun yok. Girdiğiniz anahtardan dolayı sisteminize bir şey bulaşmaz. Çok çok nadirde olsa 3.taraf bir şahıstan anahtar aldığınızdan ötürü belli bir süre sonra anahtarınız düşebilir buda bir ihtimal...

Kod size ulaştıysa sorun yok. Girdiğiniz anahtardan dolayı sisteminize bir şey bulaşmaz. Çok çok nadirde olsa 3.taraf bir şahıstan anahtar aldığınızdan ötürü belli bir süre sonra anahtarınız düşebilir bu da bir ihtimal...

Giden key olsun sorun değil sadece böyle şeyleri düşünmek benim açımdan can sıkıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı