Windows 11 Pro kalıcı lisans key önerisi

samed.d1

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
4060
İşlemci
i5 12 nesil
Arkadaşlar bana kesin kalıcı Windows 11 Pro para vereceğim site lazım. Format atınca tekrardan lisans parası vermek istemiyorum, bana site olarak keysfan artı olarak SağlamLisans'ı önerdiler; keyfansta 15 $ civarı. SağlamLisans'da ise iki çeşit var OEM lisans key ile education seçeneği var. Hangisini önerirsiniz ve alan var mı daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana kesin kalıcı Windows 11 Pro para vereceğim site lazım. Format atınca tekrardan lisans parası vermek istemiyorum, bana site olarak keysfan artı olarak SağlamLisans'ı önerdiler; keyfansta 15 $ civarı. SağlamLisans'da ise iki çeşit var OEM lisans key ile education seçeneği var. Hangisini önerirsiniz ve alan var mı daha önce?

OEM key kalıcı olur ben SağlamLisans kullanıyorum memnunum.

3 kere sağlam lisansdan aldım 1 kere bozuk kod geldi yazdım canlı desteğe gerekli şeyleri attım direk yeni keyide verdiler. Yaptığın şey korsanlık değil key ile aktifleştiriyorsun yani bir şey olmaz. Saçma sapan uygulamalardan yapmaktan iyidir 100 liraya key almak.

W11 Pro için alacaksan SağlamLisans'tan Windows 10 Pro olanı al daha ucuz ve aynı işlevi görüyor. SağlamLisans'ta gayet güvenilir benim mailde spama düştü sadece ona dikkat et.

Herhangi bir sorun oldu mu keyi girerken ileride falan umarım sorun çıkarmaz bu korsan keyler oluyor ya Türk sitelere pek güvenim kalmadı çünkü. :(

Hiç olmadi bir Kaspersky olmuştu 1 yıllık almıştım hata verdi uğraştım diye 2 yıllık key verdiler öneririm cidden çok iyi site korsan da değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı