Lawa Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 RAM 16gb Ekran kartı RTX 3050 İşlemci İ5 1240P Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-08 113455.png 8 KB · Görüntüleme: 22
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.372 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçin. Aldıktan sonra kodu kullanana kadar kayıt aldıysanız kaydı da satıcıya atın. Nereden aldınız ?
Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçin. Aldıktan sonra kodu kullanana kadar kayıt aldıysanız kaydı da satıcıya atın. Nereden aldınız ?
Lawa Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 TacsizKralTR dedi: Satıcı ile iletişime geçin. Aldıktan sonra kodu kullanana kadar kayıt aldıysanız kaydı da satıcıya atın. Nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... sağlam lisanstan aldım.
TacsizKralTR dedi: Satıcı ile iletişime geçin. Aldıktan sonra kodu kullanana kadar kayıt aldıysanız kaydı da satıcıya atın. Nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... sağlam lisanstan aldım.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.372 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Lawa dedi: sağlam lisanstan aldım. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçin fakat bayramdan dolayı dönmeyebilirler.
Lawa dedi: sağlam lisanstan aldım. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile iletişime geçin fakat bayramdan dolayı dönmeyebilirler.
snop02 Hectopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.954 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD yonetici. Slmgr. VBS -upk enter. Slmgr. VBS -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx enter ( X yeni key) Kuçuk harfle gir bakalım Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ProductKey: 27QG6-V2XDD-X6MYW-6RN3K-KQBQB Description: Windows 10 RTM Professional Volume: MAK Remain: 1849 ErrorCode: Online Key Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... MAK key fir etkinleştir, sonra bir oem/retail bul internetten isterse blacklist olsun. Fark etmez. PC olsun sana retail/oem. Muhtemel satıcılarda boyle yapacak sana. Sorun yasarsan D arsivden ulas Pro OEM veririm.
Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD yonetici. Slmgr. VBS -upk enter. Slmgr. VBS -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx enter ( X yeni key) Kuçuk harfle gir bakalım Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ProductKey: 27QG6-V2XDD-X6MYW-6RN3K-KQBQB Description: Windows 10 RTM Professional Volume: MAK Remain: 1849 ErrorCode: Online Key Lawa dedi: Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için key aldım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... MAK key fir etkinleştir, sonra bir oem/retail bul internetten isterse blacklist olsun. Fark etmez. PC olsun sana retail/oem. Muhtemel satıcılarda boyle yapacak sana. Sorun yasarsan D arsivden ulas Pro OEM veririm.