Windows 11 Pro key nereden alınır?

irm https://massgrave.dev/get | iex

ctrl c>powershell>ctrl v>enter>1 tusuna bas

bitti.
Yolladığınız rehberi daha önce okumuştum, temelde bilgisayarınızı eski bir Windows 7 bilgisayar gibi gösterip ücretsiz Windows 10 OEM sahibi olmanıza yarıyor. Açık kaynak kodu olsa bile içime sinmediği için yapmadım.

1695056143256.png

Ben güvenli yoldan yapmak için sanal makine kurmak istemedim çünkü daha önce hiç yapmamıştım, onun yerine lisans satın aldım. 140₺'de çok büyük bir fiyat değil zaten.

Yolladığınız rehberi daha önce okumuştum, temelde bilgisayarınızı eski bir Windows 7 bilgisayar gibi gösterip ücretsiz Windows 10 OEM sahibi olmanıza yarıyor. Açık kaynak kodu olsa bile içime sinmediği için yapmadım.

Eki Görüntüle 1948554

Ben güvenli yoldan yapmak için sanal makine kurmak istemedim çünkü daha önce hiç yapmamıştım, onun yerine lisans satın aldım. 140₺'de çok büyük bir fiyat değil zaten.
Gayet de guvenilir bir yontem. illa tokatlanmak istiyorum diyorsan senin tercihin.

Gayet de guvenilir bir yontem. illa tokatlanmak istiyorum diyorsan senin tercihin.
Bu yöntemi gömmek için sebebim yok, sonuçta ücretsiz bir alternatif. Ben dahil tüm kullanıcılar için güzel bir seçenek bu.

Fakat yukarıda paralı lisans öneren herkesi tokatlamaya kalkmışsınız, orası gayet net görünüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı