Windows 11 Pro key önerisi

gmeydan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Aranızda olmaktan mutluyum. Çok tecrübem olmadığı için bilen birinden yardım talep ediyorum. FreeDOS yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarcım Windows 11 Pro sistem yükledi ama sağ alt köşede Windows etkinleştir hatası veriyor sürekli ve sinir edici bir durum. Birçok değişken fiyatlarla lisans satılıyor. Hangisini alacağımı şaşırdım. Retail key mi almalıyım yoksa OEM key mi? Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olacağım.

OEM lisans bildiğim kadarıyla BIOS'a gömülüyor. Yani şöyle anlatmak isterim. Sen bilgisayara yeniden format attığında başka zaman. Kendisi otomatik olarak etkinleştiriyor. Belki yanlış bilgi de verebilirim. Başka arkadaşlar da yanlışım varsa düzeltebilir.

Merhaba. Aranızda olmaktan mutluyum. Çok tecrübem olmadığı için bilen birinden yardım talep ediyorum. FreeDOS yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarcım Windows 11 Pro sistem yükledi ama sağ alt köşede Windows etkinleştir hatası veriyor sürekli ve sinir edici bir durum. Birçok değişken fiyatlarla lisans satılıyor. Hangisini alacağımı şaşırdım. Retail key mi almalıyım yoksa OEM key mi? Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olacağım.

Üstteki daha iyi OEM key format atsanız bile direkt etkinleşiyor ve süresiz.

OEM lisans bildiğim kadarıyla BIOS'a gömülüyor. Yani şöyle anlatmak isterim. Sen bilgisayara yeniden format attığında başka zaman. Kendisi otomatik olarak etkinleştiriyor. Belki yanlış bilgi de verebilirim. Başka arkadaşlar da yanlışım varsa düzeltebilir.
OEM Windows anahtarları toplu satıldığından "normalde" Retail'e göre daha ucuza gelir. Tek kullanımlılardır, tek bir cihaza bağlanırlar ve donanım değişimi/bilgisayar formatı sonrası deaktif olabilirler.

Eğer ofis için kullanmayaksanız, oyun ve günlük yaşam için kullanacaksanız Home lisans almanız daha iyi olur, ayrıca özellikle key sepeti, sağlam lisans tarzı sitelerden 50 100TL'ye almaya gerek yok, PTT AVM tarzı yerlerde Windows 10, Windows 11 RT keyler oluyor onlardan alabilirsiniz, geçen hafta bende PttAVM üzerinden 11TL'ye Windows 10 Home RT lisans aldım ve Windows 11 de etkinleştirdim, sizde öyle yapabilirsiniz Windows 10 keyide aktifleşiyor hem extra para vermemiş oluyorsunuz.

İlginize çok teşekkür ederim OEM lisans anakarta gömüldüğünü öğrenmiş oldum. Windows 11 Pro OEM Lisans ürününden satın aldım sorunum çözüldü heppinizden Allah razı olsun.

Buraya 120TL vermekdense keşke dediğim gibi yapsaydınız, hem cebinizden sadece 10TL çıkacakdı hem de anakart ya da PC değiştirdiğinizde kod gitmeyecekdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı