TojiFushiguro
Hectopat
Merhaba 11 Pro Key arıyorum ucuz ve güvenilir link atarsanız sevinirim.
O kadar para verilmez çok kâr payı koyuyorlar gibi.![]()
Windows 11 Pro Lisans Key - JetLisans
Ömür Boyu Tam Lisans ve tüm güncellemeleri alır. 32 ve 64 bit uyumludur. Lisans anahtarınız(key) 7/24 1 dakika içerisinde sistem tarafından mail adresinize gönderilmektedir. Ayrıca “Hesabım-> Siparişlerim” sekmesinden satın aldığınız lisansları anında görüntüleyebilirsiniz.jetlisans.com
3 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Evet fiyat artmış ben aldıktan sonra ancak güvenli bir sitedir daha önce Windows 10 / Windows 11 satın almıştım bir sorun yaşadığınızda anında dönüş yapıyor canlı destek.O kadar para verilmez çok kâr payı koyuyorlar gibi.
bunun bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?Yeni aldım sorun yaşamadım öneririm.![]()
Windows 10/11 Pro Key Sınırsız + Garanti - 1747888 | İtemsatış
Ödeme yapıldıktan sonra, WİNDOWS 11 Pro / WİNDOWS 10 Pro ürününü etkinle& İtemSatış'dawww.itemsatis.com
Az kâr koyması muhtemelen, ben aldım sıkıntı olmadı, zaten olursa siteye şikayet edip para iadesi alabilirsiniz. 24 saat sonra ödeme geçiyor satıcıya. Tabii bu ucuz keyler illegal Microsoft'un dediğine göre yoksa orijinal 10 bin lira, ona bakarsan hepsi bedava. Al gitsin.bunun bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.