Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Öncelikle merhaba. Ekranın sağ altındaki Windows'u etkinleştir yazısı çok rahatsız ettiği için bir dijital key almak istiyorum yazının gitmesi için. Şöyle bir key buldum, alınır mı? Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahta - PttAVM Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı ÇOK HIZLI TESLİMATKurulum Desteği️Garantili Dijital ESD/Bireysel Faturalı Ürün - 2025 www.pttavm.com
Öncelikle merhaba. Ekranın sağ altındaki Windows'u etkinleştir yazısı çok rahatsız ettiği için bir dijital key almak istiyorum yazının gitmesi için. Şöyle bir key buldum, alınır mı? Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahta - PttAVM Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı ÇOK HIZLI TESLİMATKurulum Desteği️Garantili Dijital ESD/Bireysel Faturalı Ürün - 2025 www.pttavm.com
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com
birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 arandur dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz?
arandur dedi: Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz?
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 birpalyacovarmıs dedi: Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 49,90 TL olan oyunlar ortak hesap yani sadece offline olarak kullanabilirsiniz, 25TL'ye de ortak hesap bulabilirsiniz.
birpalyacovarmıs dedi: Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 49,90 TL olan oyunlar ortak hesap yani sadece offline olarak kullanabilirsiniz, 25TL'ye de ortak hesap bulabilirsiniz.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 birpalyacovarmıs dedi: Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Lisans aldım. Oyun hakkında bilgim yok.
birpalyacovarmıs dedi: Bu siteden hiç oyun aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Lisans aldım. Oyun hakkında bilgim yok.
birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 kaan_05 dedi: Hocam 49,90 TL olan oyunlar ortak hesap yani sadece offline olarak kullanabilirsiniz, 25TL'ye de ortak hesap bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ortak hesap olduğunu. Merak ettim sadece.
kaan_05 dedi: Hocam 49,90 TL olan oyunlar ortak hesap yani sadece offline olarak kullanabilirsiniz, 25TL'ye de ortak hesap bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ortak hesap olduğunu. Merak ettim sadece.
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #7 MAS diye bir yöntem var KMS gibi zararlı değil onu dene, lisansa para vermeye gerek yok. Hatta Microsoft çalışanı bile kullanmış.
MAS diye bir yöntem var KMS gibi zararlı değil onu dene, lisansa para vermeye gerek yok. Hatta Microsoft çalışanı bile kullanmış.