evonityy Femtopat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ekim 2023 #11 Burakydn dedi: Herkese aynı keyi vermiyorlar hocam sonuçta. Ablanız bir sorun yaşamamış olabilir ama bir sorun çıktığı zaman yeni key verir satıcılar normalde. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro'ya yükselttim ve key çalıştı. Etkinleştirmeyi yaptım. Çok teşekkür ederim size de.
Burakydn dedi: Herkese aynı keyi vermiyorlar hocam sonuçta. Ablanız bir sorun yaşamamış olabilir ama bir sorun çıktığı zaman yeni key verir satıcılar normalde. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Pro'ya yükselttim ve key çalıştı. Etkinleştirmeyi yaptım. Çok teşekkür ederim size de.
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 7 Ekim 2023 #12 evonityy dedi: Windows 11 Pro'ya yükselttim ve key çalıştı. Etkinleştirmeyi yaptım. Çok teşekkür ederim size de. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm işaretleyin başka kişilere de yardımı olur.
evonityy dedi: Windows 11 Pro'ya yükselttim ve key çalıştı. Etkinleştirmeyi yaptım. Çok teşekkür ederim size de. Genişletmek için tıkla... Mesajımı çözüm işaretleyin başka kişilere de yardımı olur.