Windows 11 Pro "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Mummyss

Decapat
Yer
Van, Merkez
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
RAM
32GB 3600mhz
SSD veya HDD modeli
1tb samsung 980pro ssd
Ekran kartı
asus rog strix 8 gb 3060 ti v2
Anakart
asus rog strix b550 f gaming
İşlemci
ryzen 5 5600
Arkadaşlar bilgisayarda bu sorun daha önce hiç yoktu son bir aydır bilgisayarı açıyorum hareketsiz kaldığında ve hiç kullanılmadığında 10-30 dakika arasında kendi kendine bu mavi ekran hatasını verip yeniden başlatıyor. Acaba bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? bilgisayarın ekran kartını temizlemek için çıkardım ama sağlam taktım yani herhangi bir sorun yok onun dışında da hiçbir aksam anakarttan çıkmadı güç ayarlarında bir problem labilir diye düşünüyorum. Bilgisayarda da daha önce kullandığım programlar var yani herhangi bir sorun yaratacak program daha önce yoktu. Sadece Revo unistaller diye bir program indirdim AVG denen Baş belası şeyi kaldırmak için ama Revo'yu da silmeme rağmen hala mavi ekran hatası veriyor. En son bu mavi ekran hatasını sanal Android uygulamaları yüklerken almıştım. BlueStacks yüklediğimde bu hataları vermişti BIOS'tan bir ayar yaptıktan sonra artık o hatayı almadım. Onun dışında BlueStacks tarzı uygulamalar da yok bilgisayarda ama 20 dakika hareketsiz kalınca bilgisayar kendini yeniden başlatıyor mavi ekran verip teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı