Windows 11 Pro kurulu olan bilgisayarım yanıt vermiyor

caglar_1

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
Seagate Momentus 7200.4 ST9500420AS, 500 GB
Windows 11 Pro yüklü olan çok eski bir cihazımda (2008 veya 2007) ama ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Türkçe dersinden bir PowerPoint sunum ödevim var. Ama bilgisayarımı açıp ayarlara girmeye çalıştığımda sürekli atıyor. Normalde eski olmasına rağmen 10 saniyede hemen fişek gibi hızlı oluyordu. Ama hiçbir şekilde şu an hiçbir uygulama yanıt vermiyor. (bilgisayarı 2 aydır kullanmıyorum yeni açtım)

Bilgisayar adı: HP ProBook 6460b.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz eski bilgisayarın hemde HDD kullanan bir bilgisayarın normalde Win 11 Pro kaldıramaması çok normal. Zaten hali hazırda desteklemiyor ve SSD yok ama komple çökmeside abartı sayılabilir.
Tabi desteklemediği için ne olacağı belirsiz oluyor doğal olarak.

Format ile başka bir Windows kursanız iyi olur, Win 10 LTSC deneyebilirsiniz. Direk biçimlendirme yapmadan kurarsanız dosyalarınız kaybolmaz, veya başka bir bilgisayara takıp alabilirsiniz dosyaları.
Ayrıca HDD'nin sorunlu olması durumda da bu tarz bir sorun çok olası.

Hocam merak ettim neden 4 GB RAM'lı sisteme Windows 11 Pro kurdunuz

Valla o zamanlar pek kendimde değildim sonra hatayı anladım üşenince boş verdim ama yakında yeni bilgisayar alacağım

Düzenliyorum Windows 11 yaptığımda bazı özellikler değişmiş

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz

Takılı RAM: 8,00GB

Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…