Windows 11 Pro lisanım gitti mi?

Emrenoax

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarlardan hiçbir şey anlamıyorum üniversiteye geçtim diye bilgisayar alındı.
Windows 11 Pro olan bilgisayarımda başta bir şey yoktu sonra Windows'u etkinleştir yazısı çıkmaya başladı (önceden etkindi mi demek bu?) etkinleştime bir hatadan dolayı olmuyordu (0x80070002) internetten 3, 5 yere baktım olmadı. Bir çozumde Windows'un sitesinden yeniden indirme vardi, lisans falan hiç düşünmedim, Windows 11 yükleme medyası oluşturma kismindan DVD seçeneği ile indirdim (

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledigim video method 3) hata gitti ama simdi de lisans olmadığından gene bir hata var o zaman dank etti zaten.
Şimdi benim bilgisayardaki lisans nasıl oluyor(önceden vardı tahminimce annemin arkadaşı Windows'u yüklemişti biz anlamayınca) yani hala lisanslimi bilgisayarin anakartı falan bir şey okumuştum ya da Microsoft Store'daki bin küsur liralık şeyi mi almam lazim yoksa sadece internetten key falan mı almam lazim yüz küsure. Umarım acele ettimdiye 1000 lirayı çöpe atmış olmam.
Technopat'a ilk kez bir şey yazıyorum bir yanlışlık veya eksik varsa nasıl düzelteceğimi veya ne ekleyeceğimi söylerseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Internet'teki keylerde işinize yarar. Lisansınız önceden vardı sonra yok oldu durumu yok. Windows, lisanssızda kurulabiliyor. Lisans kullanmazsanız kişiselleştirme ayarlarını yapamayabiliyorsunuz.

Internet'teki keyler tam olarak yasal değil ancak işe yarıyor.

Teşekkürler.Ama lisans olmadığından hata verdigi icin etkinleştiremiyorum genede kulaniliyor mu demek bu (tahminimce hayir)

Tam anlamadım, şimdi lisans etkinleştirmek için kod girdiğiniz yer var, oraya girerken hata mı alıyorsunuz? Eğer hata alıyorsanız resim gönderebilir misiniz?

Kod falan girmedim açıkçası direkt etkinleştime durumunda hata var o kod lisans satin alanlar icin diye düşünmüstüm.
Etkinleştirme yapmadigim halde oyuna giriyor(ilk aklima bu geldi test icin) falan diye kafam karıştı o kadar ürün kimliği önemli bir şey mi direk fotografini atayım. Beynim durdu

Biraz baktım da Windows'u etkinleştirmezsek yani lisans falan kullanmazsak sadece sağ altta Windows etkinleştir yazısı mi ne oluyor kişiselleştirme olmuyor ve bazi özellikler devre dışı oluyor burda falan gordugum kadariyla. Bosuna telaşlanmisim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…