Burası pahalı ve kandırmacalıYazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Ben buradan aldım anında gönderiler ve sorun yaşamadım.
Acer Nitro 16 PC aldım, Windows etkinleştirmek için lisans anahtarına ihtiyacım var ve en güvenilir neresi satıyor bilmiyorum. Office 365'e de ihtiyacım var, nereden nasıl alırım? İkisi için 500 TL'ye kadar bütçem var.
Burası pahalı ve kandırmacalı
![]()
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.www.saglamlisans.com
Windows 11 Pro diye bir anahtar yok. Verilecek lisans da Windows 10 Pro anahtarı gibi bir anahtar.
Bu sebeple fiyat tamamen aldatmaca.
20-30 TL'ye alınan lisanslardan gram farkı yok.
İlla 500 TL vereceğim diyorsan; AnyDesk ver bedavaya ikisini de lisanslayayım![]()
Öyle bir takıntın olmasın.Normalde hiç para vermeden etkinleştiriyorum fakat laptop yeni düzgün bir şeyler olsun dedim OEM almak istiyorum mantıklı mı sence sürekli format atarım gibime geliyor OEM key anakarta işleniyormuş sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.