Windows 11 Pro lisans anahtarı nereden alınabilir?

Cancite

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 16 PC aldım, Windows etkinleştirmek için lisans anahtarına ihtiyacım var ve en güvenilir neresi satıyor bilmiyorum. Office 365'e de ihtiyacım var, nereden nasıl alırım. İkisi için 500 TL'ye kadar bütçem var.

Fazla bence.
En uygun siteden 20-30TL'ye windows anahtarı alabilirsiniz.
akakce gibi sitelerden en ucuz siteyi bulup alın.
Office 365 için de aynı şekilde karşılaştırıp alın.

Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Ben buradan aldım anında gönderiler ve sorun yaşamadım.
Burası pahalı ve kandırmacalı :)

Windows 11 Pro diye bir anahtar yok. Verilecek lisans da Win 10 Pro anahtarı gibi bir anahtar.
Bu sebeple fiyat tamamen aldatmaca.
20-30 TL'ye alınan lisanslardan gram farkı yok.
İlla 500 TL vercem diyorsan; anydesk ver bedavaya ikisini de lisanslayayım:)

Acer Nitro 16 PC aldım, Windows etkinleştirmek için lisans anahtarına ihtiyacım var ve en güvenilir neresi satıyor bilmiyorum. Office 365'e de ihtiyacım var, nereden nasıl alırım? İkisi için 500 TL'ye kadar bütçem var.

Okula gidiyorsanız 2007'lik Enterprise setupu oluyor hocalarda genelde ama KMSpico muydu CMD'den bir şey yapıyorduk direk Pro oluyordu.

Burası pahalı ve kandırmacalı :)

Windows 11 Pro diye bir anahtar yok. Verilecek lisans da Windows 10 Pro anahtarı gibi bir anahtar.
Bu sebeple fiyat tamamen aldatmaca.
20-30 TL'ye alınan lisanslardan gram farkı yok.
İlla 500 TL vereceğim diyorsan; AnyDesk ver bedavaya ikisini de lisanslayayım:)

Normalde hiç para vermeden etkinleştiriyorum fakat laptop yeni düzgün bir şeyler olsun dedim OEM almak istiyorum mantıklı mı sence sürekli format atarım gibime geliyor OEM key anakarta işleniyormuş sanırım.

Normalde hiç para vermeden etkinleştiriyorum fakat laptop yeni düzgün bir şeyler olsun dedim OEM almak istiyorum mantıklı mı sence sürekli format atarım gibime geliyor OEM key anakarta işleniyormuş sanırım.
Öyle bir takıntın olmasın.
Etkinleştirmeden sonra veya önce MS hesabını bağlarsın ve istediğin kadar format atarsın.
Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital anahtarla etkinleştirildi der sonraki formatlarda.
O yüzden 20-30 TL'lik al fazla para vermeye hiç gerek yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı