Windows 11 Pro lisans etkinleştirme hatası

emrekingxd

Picopat
Ekranda gördüğünüz gibi böyle bir hata alıyorum. Keyimi kontrol ettiğimde bildirim modunda gözüküyor, hiçbir zaman etkinleştirme yazısı çıkmıyordu. Birdenbire çıkmaya başladı. Bilgisayarı kapatıp açınca yazı gidiyor ama tekrar geliyor. Bir şekilde yeni lisans mı almam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1758406406699.png
    1758406406699.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 69
Görünüşe göre lisans anahtarınız artık kullanılabilir durumda değil. Aldığınız yerle iletişime geçebilir yada yeni lisans anahtarı alabilirsiniz.

Alttaki konuya bir göz atın isterseniz benim problemim bu şekil çözüldü.

Peki hocam yeni key için önerebileceğiniz site var mı Retail mi OEM mi alacağım ikisi arasında çok fazla kararsız kaldım. (laptop kullanıyorum)

evet girili
OEM lisans anakarta işlenir ve kalır. Başka yere taşınmaz. Reatil ise taşınabilir olan lisans türü.

Peki hocam yeni key için önerebileceğiniz site var mı Retail mi OEM mi alacağım ikisi arasında çok fazla kararsız kaldım. (laptop kullanıyorum)

evet girili
Ben son aldığıma baktım retail imiş. Bir sorun yaşamadım şahsen. Baktım şimdi OEM biraz daha pahalı anakarta gömülü oluyormuş formattan sonra tekrar ürün anahtarı girilmesi gerekmiyor galiba. Çok takılmadan ucuz olanı alıp kullanabilirsin diye düşünüyorum. Jetlisans üzerinden bir kaç defa aldım sonrasında hiç ürün anahtarı uyarısı almadım. Sağlamlisans var birde çoğu kişinin kullandığı.

evet girili

Alttaki konuya bir göz atın isterseniz benim problemim bu şekil çözüldü.

OEM lisans anakarta işlenir ve kalır. Başka yere taşınmaz. Reatil ise taşınabilir olan lisans türü.

Denedim ürün anahtarı silindi bilgisayardan şimdi ürün anahtarı istiyor sanırım key satın alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı