ibrahimmkrdg Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #11 Neshter dedi: Sağlamlisans. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Sağlamlisans önerirdim fakat en son bir kullanıcı sorun yaşamıştı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zatoichi dedi: 5 ay önce saglamlisanstan Windows 10 almıştım sorun olmadı 3-5 saat içinde kod geldi mail e. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: Sağlam lisanstan alabilirsiniz ama Windows 10 ile Windows 11 arasında fiyat farkı olduğu için Windows 10 Pro lisans anahtarı alabilirsiniz sorunsuz şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Zatoichi dedi: Ben 10 aldım 3 ay sonra yükselttim bilmiyorum 11 var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Peki 2.soruma ne diyorsunuz? Office programlarını indirip onları da kullanabilecek miyim?
Neshter dedi: Sağlamlisans. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Sağlamlisans önerirdim fakat en son bir kullanıcı sorun yaşamıştı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zatoichi dedi: 5 ay önce saglamlisanstan Windows 10 almıştım sorun olmadı 3-5 saat içinde kod geldi mail e. Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: Sağlam lisanstan alabilirsiniz ama Windows 10 ile Windows 11 arasında fiyat farkı olduğu için Windows 10 Pro lisans anahtarı alabilirsiniz sorunsuz şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Zatoichi dedi: Ben 10 aldım 3 ay sonra yükselttim bilmiyorum 11 var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Peki 2.soruma ne diyorsunuz? Office programlarını indirip onları da kullanabilecek miyim?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Ekim 2023 #12 Office için ayrı lisans gereklidir.