Windows 11 Pro lisansı alınır mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Benim önceki mesajlarımı gördüyseniz çok yakında sistem alacağım ve muhtemelen mağazaya gidip alacağız. Bende şu an orijinal Windows 10 Pro lisansı var ama Mail'i o kadar kötü ki random harfler var yani o kadar kötü. Ben de yeni lisans alayım dedim, 3 bin TL falan. Sizce alınır mı? Yoksa 10'daki Pro lisansımla 11'e mi geçeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz olduğu için korkuyorum yani bir süre sonra gidebilir diye burada da demin bir konuya denk geldim konuyu açıyorken, ucuza arkadaş Windows 11 lisansı almış bir süre sonra gitmiş. Meğerse sızıntı keylermiş.

Ben yıllardır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Hadi diyelim gitti bir daha alırsın bence bir Windows lisansına 3000 TL verilmez.

Ben PttAVM üzerinden bir satıcıdan almıştım ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

İnternette herkes saglamlisans'ı öneriyor:

Anladım hocam teşekkürler sağlamlisans güvenilir mi çok sıkıntı yaşayan olmuş mu diye de konu açarım. Önceden duymuştum ama korkuyor insan yine de ucuza satıyorlar ne de olsa.

Şunu öneririm. MAK key (birden fazla bilgisayarda etkinleştirilen) denk gelebilir. Whatsappdan yazarsanız değiştiriyorlar.
Sorgulama için CMD açıp "slmgr -dli" yazınca çıkan pencerede RETAIL yazıyorsa sorun yok demektir.

Şunu öneririm. MAK key (birden fazla bilgisayarda etkinleştirilen) denk gelebilir. WhatsApp'dan yazarsanız değiştiriyorlar.
Sorgulama için CMD açıp "slmgr -dli" yazınca çıkan pencerede Retail yazıyorsa sorun yok demektir.

Hocam peki sağlamlisans güvenilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı