sethrollins99 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 İxir Lisans - Online Windows ve Office Lisans Anahtarları Bu siteden Windows lisansı almak istiyorum. Fiyatı diğer sitelere göre daha uygun geldi. Güvenilir midir? Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2025
İxir Lisans - Online Windows ve Office Lisans Anahtarları Bu siteden Windows lisansı almak istiyorum. Fiyatı diğer sitelere göre daha uygun geldi. Güvenilir midir? Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu?
1.3vvti Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Makaleler 1 29 Mayıs 2025 #2 Selamlar. Daha birkaç gün önce yeni kurduğum laptopum için bu siteden almıştım. En ucuz burası satıyor. Ben gece saatlerinde olduğu için sanırım sabah gelmişti. Çok dakik değiller gibi geldi ancak birkaç saate gelir, acele işlem değil zaten.
Selamlar. Daha birkaç gün önce yeni kurduğum laptopum için bu siteden almıştım. En ucuz burası satıyor. Ben gece saatlerinde olduğu için sanırım sabah gelmişti. Çok dakik değiller gibi geldi ancak birkaç saate gelir, acele işlem değil zaten.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.888 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 sethrollins99 dedi: İxir Lisans - Online Windows ve Office Lisans Anahtarları Bu siteden Windows lisansı almak istiyorum. Fiyatı diğer sitelere göre daha uygun geldi. Güvenilir midir? Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Şu an 32 adet Pro Retail var piyasada. Bul bir tane, farklı forumlardan destek iste yardımcı olurlar.
sethrollins99 dedi: İxir Lisans - Online Windows ve Office Lisans Anahtarları Bu siteden Windows lisansı almak istiyorum. Fiyatı diğer sitelere göre daha uygun geldi. Güvenilir midir? Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Şu an 32 adet Pro Retail var piyasada. Bul bir tane, farklı forumlardan destek iste yardımcı olurlar.