Windows 11 Pro Microsoft hesabı olmadan kurulum yapılabilir mi?

Hocam thankyou yöntemi Microsoft'un sağladığı bir yöntem, güvenilir ve sağlıklı.

Önce format atarken interneti tamamen kesin ve Oobe'ye kadar gelin. Oobe geldikten sonra direkt olarak Shift+F10 tuşlarına basarak CMD'yi açın. Sonra ise oobe\bypassnrokomutunu girip Enter'a basın. Bilgisayar yeniden başlayacaktır. Bundan sonra sistem internet bağlantısını zorunlu kılmamalı. İnternetsiz olarak kurulumu bitirdikten sonra internete bağlanabilirsiniz. Sistem Microsoft hesabı istemeyecektir.
@yusuf6554 kullanıcısina teşekkürler.

Son düzenleme:
no thankyou yöntemi sizce nasıl hocam bunlarla uğraşmadan direk yanlış bir hesap girerek atlayabiliyormuşuz.

Rufus programı ile flash belleğe Windows 11 ISO dosyası yazarken artık bu şartları kaldırabiliyoruz. Böylece format esnasında çevrimdışı hesap açabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1575885

Hocam görseldeki Rufus sürümü indirdim ISO seçtim ama seçenek çıkmadı? Nerede yanlış yapıyorum?

Hocam görseldeki Rufus sürümü indirdim ISO seçtim ama seçenek çıkmadı? Nerede yanlış yapıyorum?
Başlat butonuna basınca seçenekler beliriyor.

Peki sürücüler nasıl yükleniyor hocam masaüstüne geldiğimizde ethernet kablosunu takacağım mesela o zaman sürücüleri otomatik yüklüyor mu windows
Kurulum tamamlandıktan sonra ethernet kablosunu taktığınızda Windows normal bir şekilde çalışıyor. Windows Update ile sürücülerinizi kurabilirsiniz.

Peki sürücüler nasıl yükleniyor hocam masaüstüne geldiğimizde Ethernet kablosunu takacağım mesela o zaman sürücüleri otomatik yüklüyor mu Windows.

Bilgim yok ben elle yukledim.
Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

DVD'ye nasıl yazdırabiliriz arkadaşlar bilgisi olan varmı hesap ekleme kısmını atlayarak yazırmak istiyorum USB portları çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…