omerizma Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:08 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 19:16
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.451 Makaleler 31 Çözümler 109 Yer Manisa Cuma 19:16 #2 Pek farkı yok. Pro kurun gitsin.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.644 Çözümler 24 Cuma 19:17 #3 omerizma dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama pro iyidir.
omerizma dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama pro iyidir.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 385 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:19 #4 omerizma dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... Laptop içinse BitLocker olduğu için Pro öneriyorum. BitLocker cihazınızın diski çıkarıldığında başka bir PC takıldığında recovery key ister mutlaka şifre koyun siz gene de.
omerizma dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... Laptop içinse BitLocker olduğu için Pro öneriyorum. BitLocker cihazınızın diski çıkarıldığında başka bir PC takıldığında recovery key ister mutlaka şifre koyun siz gene de.