Windows 11 pro nasıl kurulur?

olmaliyapma

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz
Takılı RAM 8.00 GB (kullanılabilir: 7.71 GB)
Ekran Kartı İntel (R) UHD Graphic
Meslek
Tercüman
Önceden sorduğum soruya kimse cevap vermemiş. Temiz bir Windows 11 Pro kurulumu yapacağım. Yardım eder misiniz? Ve bir şey daha var: Ben PC'deki dosyaları flash ile telefona yedeklemem mümkün mü?

Hocam alttaki video yardımıyla ISO dosyasını USB'ye yazarak temiz kurulum yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci sorunuza gelirsek, evet USB'ye atıp daha sonra USB'yi telefona bağlayıp aktarabilirsiniz ancak ikinci bir disk veya bulut depolama gibi seçenekler daha mantıklı olabilir.

Önceden sorduğum soruya kimse cevap vermemiş. Temiz bir Windows 11 Pro kurulumu yapacağım. Yardım eder misiniz? Ve bir şey daha var: Ben PC'deki dosyaları flash ile telefona yedeklemem mümkün mü?

Sistemin Windows 10 ise yükseltebilirsin.

Selam kral PC Windows 10 kurulu su ayarlarda 11e yukseltin yazıyor ya onu yaparsam herhangi bir sıkıntı cıkar mı uygulamalar falan silinir mi?

Hayır uygulama silme olmuyor yukseltmede ama tavsiye etmiyorum bende zamanında denemiştim sonra yukseltme sırasında mavi ekran yedi sistem dosyaları bozuldu yani tavsiyem tamamen sıfırdan USB ile temiz kurulum yapman.

Hayır uygulama silme olmuyor yukseltmede ama tavsiye etmiyorum bende zamanında denemiştim sonra yukseltme sırasında mavi ekran yedi sistem dosyaları bozuldu yani tavsiyem tamamen sıfırdan USB ile temiz kurulum yapman.
onu nasıl yapacam key filan mı almam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…