Arkadaşlar 2-3K ya kadar bütçem var ve Windows 11 Pro key almak istiyorum acaba nereden alınabilir? Orijinali 10k olduğundan alamıyorum acaba nereden güvenilir ve sağlam Windows 11 Pro key alabilirim?
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
400 TL civarı buradan alabilirsiniz.
VIP destek seçeneğini kapayın bence. 85TL fazladan değmez.
Arkadaşlar 2-3K ya kadar bütçem var ve Windows 11 Pro key almak istiyorum acaba nereden alınabilir? Orijinali 10k olduğundan alamıyorum acaba nereden güvenilir ve sağlam Windows 11 Pro key alabilirim?
Hocam ben Trendyol'dan 50 TL'ye Windows 11 Pro aldım uzun zamandır da sorunsuz kullanıyorum fiyatı şu an 60 TL olmuş. Sipariş ettikten 10-15 dk içerisinde SMS, Gmail'ya da WhatsApp'tan atıyorlar keyi
50 TL olan, Microsoft'tan şirketteki bilgisayarlar için toplu lisans alan şirketlerin, ellerinde artan fazla lisanlarını satan şirket çalışanlarının eseri genellikle. Kimi Key'lerde bu yüzden aktif ettiğiniz zaman bilgisayarın sahibi falanca firma olarak görülebiliyor ayarlarda.
Legal mi İllegal mi tam bir şey söyleyemeyiz ama eski bilgisayarımda 2 yıldır kullanıyordum yeni bilgisayarımda da birkaç haftadır sorunsuz kullanıyorum
Retail olan sanırsam Windows hesabınızla eşleşiyor ve anakartın üzerine yazıyor. Ama OEM olan tek kullanımlık PC'ye format atarsanız gidiyor diye biliyorum.