Windows 11 Pro nereden alınır?

pelested

Decapat
RAM
16GB DDR5
Arkadaşlar 2-3K ya kadar bütçem var ve Windows 11 Pro key almak istiyorum acaba nereden alınabilir? Orijinali 10k olduğundan alamıyorum acaba nereden güvenilir ve sağlam Windows 11 Pro key alabilirim?

Arkadaşlar 2-3K ya kadar bütçem var ve Windows 11 Pro key almak istiyorum acaba nereden alınabilir? Orijinali 10k olduğundan alamıyorum acaba nereden güvenilir ve sağlam Windows 11 Pro key alabilirim?

Hocam ben Trendyol'dan 50 TL'ye Windows 11 Pro aldım uzun zamandır da sorunsuz kullanıyorum fiyatı şu an 60 TL olmuş. Sipariş ettikten 10-15 dk içerisinde SMS, Gmail'ya da WhatsApp'tan atıyorlar keyi

Orijinal almayacaksanız o parayı vermeye gerek yok. Trendyoldan 50-100 TL'ye alın çok satılanlardan. Sorunsuz teslim ediliyor.

Teşekkürler dostlar ama neden orijinali 10k olan keyler 50-60TL gibi şaka fiyatlara satılıyor? İleride bir sorun çıkarır mı?

50 TL olan, Microsoft'tan şirketteki bilgisayarlar için toplu lisans alan şirketlerin, ellerinde artan fazla lisanlarını satan şirket çalışanlarının eseri genellikle. Kimi Key'lerde bu yüzden aktif ettiğiniz zaman bilgisayarın sahibi falanca firma olarak görülebiliyor ayarlarda.
Legal mi İllegal mi tam bir şey söyleyemeyiz ama eski bilgisayarımda 2 yıldır kullanıyordum yeni bilgisayarımda da birkaç haftadır sorunsuz kullanıyorum

Teşekkürler dostlar ama neden orijinali 10k olan keyler 50-60TL gibi şaka fiyatlara satılıyor? İleride bir sorun çıkarır mı?

Fark nedir hocam?

Retail olan sanırsam Windows hesabınızla eşleşiyor ve anakartın üzerine yazıyor. Ama OEM olan tek kullanımlık PC'ye format atarsanız gidiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…