O okkymnc Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #11 Yener K. dedi: Zam gelmiş gözüküyor. Bilindik yerlerde saglamlisans, jetlisans 79 TL gözüküyor. Bunlar hesap olarak veriyor gözüküyor. Ona göre alın. Genişletmek için tıkla... Home, Pro hangisini tercih etmek lazım acaba? Almışken prosunu mu almalı?
Yener K. dedi: Zam gelmiş gözüküyor. Bilindik yerlerde saglamlisans, jetlisans 79 TL gözüküyor. Bunlar hesap olarak veriyor gözüküyor. Ona göre alın. Genişletmek için tıkla... Home, Pro hangisini tercih etmek lazım acaba? Almışken prosunu mu almalı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #12 Size kalmış, ben Pro kullanıyorum. 331087 dedi: Uyarı için teşekkürler hocam. Antivirüs programı için de bir konu açıyordum şimdi, cooldown varmış. Antivirüs için bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Orada arkadaşlar da bakar.
Size kalmış, ben Pro kullanıyorum. 331087 dedi: Uyarı için teşekkürler hocam. Antivirüs programı için de bir konu açıyordum şimdi, cooldown varmış. Antivirüs için bir öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Orada arkadaşlar da bakar.