Windows 11 Pro Retail lisans key nereden alınır?

kaanvertt7

Femtopat
Daha fazla  
Windows 11 Pro Retail lisans key almayı düşünüyorum, fakat Microsoft'un kendi sitesinde çok pahalı. Daha ucuz ve orijinal olarak alabileceğim güvenilir bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 Pro Retail lisans key almayı düşünüyorum, fakat Microsoft'un kendi sitesinde çok pahalı. Daha ucuz ve orijinal olarak alabileceğim güvenilir bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

SağlamLisans'a bakabilirsiniz hocam ben oradan 3-4 tane almıştım birkaç yıl önce hala hepsi sorunsuz çalışıyor.

İtemsatış gibi yerlerde 20-30TL'ye satiliyor SağlamLisans var bir de oraya da bakin.

ya ben 6 ay önce kaçak 11 pro attırmıştım, geçende laptopa güncelleme geldi ve güncelledim. Laptop şu ekranlara falan girdi. Bence zaten bu kaçak windows attırdığım için oldu. Bu alacağım keyi bios ekranından mı etkinleştireceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_3877.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3878.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_3880.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 44

Windows'un icinde Windows'un arama cubuguna etkinlestirme yazarsaniz cikar.

Buralarda Key'i girecek bir yer bulamazsınız format atıp kodu girin bence verilerinizi yedekleyip.

Windows'un icinde Windows'un arama cubuguna etkinlestirme yazarsaniz cikar.
windows'a giremiyorum dostum işte hiçbir şekilde. Bilgisayardan anlayan tanıdık biri var ona götürüp hallettirmeyi düşünüyorum. USB'ye yazdır, USB'yi laptopa tak BIOS'a girip "boot device" olarak USB'yi seç falan garip garip işlemleri var. Kafamdaki düşünce laptopdan anlayan tanıdığa götürüp bu işleri hallettirmek ayriyeten de laptopa format attırmak çok önemli bilgiler yok açıkçası içinde. Hem virüs varsa virüsler temizlenir. Sonrasında da orijinal lisansla daha temiz bir kullanım edinirim bundan sonra.

Buralarda Key'i girecek bir yer bulamazsınız format atıp kodu girin bence verilerinizi yedekleyip.teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi windows'un içinden aktifleştiriliyormuş. Format attıktan sonra temiz bir lisansla kullanıma devam etmek en doğrusu sanırım.

Windows'a girmeden Windows'u aktiflestiremezsiniz format menusunden aktiflestirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…