Windows 11 Pro Retail lisans key nereden alınır?

Bilgisayara isletim sistemi kurarken kullandiginiz USB ile Windows kurarken lisans kodunu girip oyle kurarsaniz Windows aktiflestirilmis olarak kurulur.
Peki bu laptopa ilk kurduğum USB'yle mi olacak, hiçbir bilgim yokta bu konularda.

Fark etmez hangi usb olduğu.
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Son bir sorum var bu lisansı satın aldığımda key gelecek ya mailime, işte bunu anlayan kişiye götürdüğüm zaman kolayca halleder mi kısa bir süre içinde ona göre bugün alacağım.

Key geliyor ama bu tarz keyler format atınca bilgisayara gidiyor sanırım. Açıklamaya öyle yazmışlar. Format atmak da oldukça basit bir işlem birisine gitmenize gerek yok bence.

Key geliyor ama bu tarz keyler format atınca bilgisayara gidiyor sanırım. Açıklamaya öyle yazmışlar. Format atmak da oldukça basit bir işlem birisine gitmenize gerek yok bence.
Dediğim gibi çok anlamıyorum, o yüzden sağlam yapayım istiyorum dostum. Benim tek kafama takılan umarım güvenilir sitedir. Ve orijinal ürün satarlar. Size yemin ederim önceki laptop şuanki laptopumdan daha kötüydü, fakat 10 pro orijinaldi. Ve rdr 2 gibi bir oyunu 50 fps civarında oynatıyordu. Neredeyse aynı ayarlar şuanki laptopumda rdr'yi yani hiç böyle oynatmaması lazımken oynatıyor yani. Lisansın orijinal olmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum şahsen. Çünkü ciddi oranda etkiliyormuş, bazı şeyleri.

İnternetten aldığınız lisansla normal şekilde windows kurarsanız orjinal olmuş olur. Çakma windows lisansı diye birşey yok. Kaçak olarak etkinleştirmiştir bilgisayarınızı kuran kişi.

İnternetten aldığınız lisansla normal şekilde windows kurarsanız orjinal olmuş olur. Çakma windows lisansı diye birşey yok. Kaçak olarak etkinleştirmiştir bilgisayarınızı kuran kişi.
Olabilir. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…