Windows 11 Pro stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x7e) hatası nasıl çözülür?

xrezi

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia RTX 4050 Laptop GPU
İşlemci
AMD Ryzen 7640HS (yanlış olabilir hatırlamıyorum)
HP Victus 16-S0063NT marka model bir laptopum var. AMD işlemci NVIDIA ekran kartı. Bilgisayarıma bugün format attım, formattan sonra gereken driverları yükledim sonra oyunumu yükledim. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti bir ara yeniden başlattığımda ya stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x76) ya da stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x7e) hatası aldım.
ChatGPT'ye başvurdum bana işlemci ve ekran kartı driverlarını yanlış kurduğumu söyledi.

DDU ile ekran kartı driverını falan sildik düzeldi gibi duruyordu sonra NVIDIA App'e girdim ekran kartının güncel sürümünü kurduğumu düşünüyordum fakat NVIDIA App'de hala güncel yeni sürüm gösteriyordu, onu kurdum sonra bilgisayarı kapattım.

Birkaç saat sonra güç tuşuna bastığımda bilgisayar açılmadı, çok kez bastım olmadı sonra Win+CTRL+v+güç tuşu kombinasyonunu yaptım çünkü daha önce de olmuştu ve bununla açmıştım.

Bilgisayar açılırken yine stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (0x7e) hatası verdi ve sorun giderme ekranı gibi bir yere attı mavi ekran. Yeniden başlat seçiyorum yine aynı kod aynı yer vs. nedir bunun çözümü? Bazen bir şey oluyor açabiliyorum bilgisayarı bazen açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı