baltasinaskeri Femtopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 RAM 6 Anakart GIGABYTE GA-B85-HD3 Valorant açılmıyor. Kafayı yedim. Şu TPM 2.0'ı nasıl açacağım?
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 11 Ekim 2023 #2 Başlata tpm.msc yazıp belirtim sürümüne bakın öncelikle 2.0 yazıyor mu diye. İşlemcinizin tpm desteklediğini sanmıyorum.
Başlata tpm.msc yazıp belirtim sürümüne bakın öncelikle 2.0 yazıyor mu diye. İşlemcinizin tpm desteklediğini sanmıyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.655 Çözümler 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 Sanırım bu anakartta TPM ayarı yok, Valorant oynamak istiyorsanız Windows 10'a geçin.
baltasinaskeri Femtopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #4 Alp Ayan dedi: Başlata tpm.msc yazıp belirtim sürümüne bakın öncelikle 2.0 yazıyor mu diye. İşlemcinizin tpm desteklediğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... .
Alp Ayan dedi: Başlata tpm.msc yazıp belirtim sürümüne bakın öncelikle 2.0 yazıyor mu diye. İşlemcinizin tpm desteklediğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... .
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 11 Ekim 2023 #5 baltasinaskeri dedi: .Eki Görüntüle 1974170 Genişletmek için tıkla... Evet işlemciniz desteklemiyor. Windows 10'a dönmeniz lazım eğer Valorant oynamak istiyorsanız.
baltasinaskeri dedi: .Eki Görüntüle 1974170 Genişletmek için tıkla... Evet işlemciniz desteklemiyor. Windows 10'a dönmeniz lazım eğer Valorant oynamak istiyorsanız.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #6 baltasinaskeri dedi: Valorant açılmıyor. Kafayı yedim. Şu TPM 2.0'ı nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot + fTPM bulunuyorsa olması gerekiyor. Eğer bu seçenekler varsa ve yine de olmuyorsa farklı bir çözümü var bakın yoksa zaten bulunmuyor TPM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
baltasinaskeri dedi: Valorant açılmıyor. Kafayı yedim. Şu TPM 2.0'ı nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... BIOS'da Secure Boot + fTPM bulunuyorsa olması gerekiyor. Eğer bu seçenekler varsa ve yine de olmuyorsa farklı bir çözümü var bakın yoksa zaten bulunmuyor TPM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et