Windows 11 Pro'dan 11 Single Language'e geçmek

erdemflx

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON GRAPHİCS
AMD RYZEN 7 5700U
16GB RAM
512GB
Ben Teknosa'dan laptop aldım ve Windows 11 Single Language kuruluydu ve ben Windows 11 Pro kurarken anahtar hata verdi. Nasıl geri Windows 11 s. L'ye geçerim?

Ben internetten key buldum ama yükselmedi bende SL'nin orijinal sürümü vardı sanırım anakarta gömülü .

Anahtar olarak bunu gir, SL sürümünü Pro'ya dönüştürecek Windows Update aracılığıyla. Sürüm yükseldikten sonra kendi anahtarını girerek aktifleştirebilirsin.
yükseltilemedi.
1728205043918.png

Çalışmadı. Benim laptopta otomatik etkin olarak geldi ama key ne bilmiyorum.
MAK key de olabilir. Her aktif gelen laptopta OEM olmuyor. Format atınca uçmuştur o.
Yedekleme yapıp sıfırdan kurabilirsin veya yukarıda attığım bağlantıya bakabilirsin. Ya da Pro anahtarı alıp yoluna bakabilirsin.

MAK key de olabilir. Her aktif gelen laptopta OEM olmuyor. Format atınca uçmuştur o.
Yedekleme yapıp sıfırdan kurabilirsin veya yukarıda attığım bağlantıya bakabilirsin. Ya da Pro anahtarı alıp yoluna bakabilirsin.

Format atmadım hiç.

Nasıl yedekleme yapıp sıfırdan kullanacağım Windows 11 SLyemi dönecek.

İtem satışta 11 Pro lisans etkinleştirme var alınır mı?

Son düzenleme:
Fotoğraflarını vs. kaybetmek istemediğin dosyaları farklı bir diske aktaracaksın. Sonra bu şekilde kuracaksın:
Kurulum sırasında sürüm olarak Windows 11 Home Single Language seçmen yeterli.

İtem Satış'ta 11 Pro lisans etkinleştirme var alınır mı?
Bağlantı atar mısın buraya?

Fotoğraflarını vs. kaybetmek istemediğin dosyaları farklı bir diske aktaracaksın. Sonra bu şekilde kuracaksın:

10 TL bir şey pek güvenemedim ama

O zaman lisans aktif olarak mı kuruluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı