Windows 11 Pro'dan Windows 10'a nasıl geçilir?

bankai31

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni aldım, iade gibi bir durum söz konusu değil. Şu an Windows 11 Pro kullanıyorum, fakat pek memnun kalamadım. Windows 10'a geçmek istiyorum, ancak nasıl driver ve Windows kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

11 de kalmak daha iyi şu an. Microsoft artık 10'u bitirmek istiyor, daha yakın zamanda 365 office sistemlerini kapatacağını duyurdu ve ek olarak Windows 10 sürücülerini firmalar artık çıkarmıyor. ( aynısını ASUS laptopta yaşadım Wi-Fi-BT-kamera driver olmadığı için çalışmıyordu/ MyASUS laptopu tanımıyordu vb. diğer markalarda da bu sorunlar var )

Son düzenleme:
•gerekli malzemeler•
•16/32 GB USB bellek.
•Wındows 10.
Yapılış

İlk öncelikle internetten Windows 10 ve Rufus isimli yazılımı indiriyoruz USB belleğe atıyoruz ve sistemi siliyoruz sonra bir daha açıp BIOS'a giriyoruz buradan birlikte kur / çalıştır kısmına gelip USB'yi seçiyoruz ve bitti Windows 10'unuz hazır

Videoyu izleyerek detaylı anlayabilirsin.
dıpnot: Windows 10 guncelleme destegı cekılıyor.
Bu yontemle Windows 10 kurulur 11 yazdigina bakma ben kurdum evde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…