Windows 11 Pro'ya format attıktan sonra Microsoft uygulamaları gider mi?

MehmetWeasly

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3060 12 GB
İşlemci
İ5 11400
Merhaba bilgisayarımı alalı 3 yıl oldu hiç format atmadım daha format atmak istiyorum fakat Windows 11 Pro alırken yüklü bir para vermek yerine bir siteden 100 TL gibi bir paraya almıştım. Kaçak key oluyor sanırım. Office programlarını da aynı şekilde internetten bir siteden aldım. Format attığım zaman bunlar gider mi nasıl yapmalıyım? Sizce format atmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atınca üyelikler gidiyor ama tekrardan o keyleri yine girebiliyorsun süresi bitmesiyle.

Bilgisayarında virüs falan yoksa sıfırlama yapabilirsin. Format olmuyor ama keylerin gitmiyor diye biliyorum Windows keyin en azından.

Kalıcı bir hesap veya sonsuz kullanımla anahtar satın almadıysanız giderler, tekrardan almanız gerekir.

Ayrıca Windows lisansını OEM olarak aldıysanız yüksek ihtimal anakartınıza kaydedilmiştir. Format ile gitmez. Ama Office uygulamaları gider.

Office uygulamalarını nasıl geri yapabilirim peki.

Biraz geç kalmışım ama GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. kullanarak Windows'u ve Office uygulamalarını ücretsiz etkinleştirebilirsiniz. Uzun yıllardır piyasada olan ve güvenilir olan bir yazılım istediğiniz gibi araştırabilirsiniz kullanmadan önce, GitHub'daki yıldızları da gösteriyor zaten ne kadar güvenli olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…