G GürayTürkay Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 Merhaba bilgisayarımı Windows 11'den Windows 11 Pro'ya yükseltmek istiyorum acaba içinde ki bilgiler silinir mi?
Merhaba bilgisayarımı Windows 11'den Windows 11 Pro'ya yükseltmek istiyorum acaba içinde ki bilgiler silinir mi?
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.866 Çözümler 6 9 Ekim 2023 #2 Lisans Key uygulandığında silinmez ancak şirket içi networke falan bağlamayacaksanız Pro gereksiz.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 9 Ekim 2023 #3 GürayTürkay dedi: Merhaba bilgisayarımı Windows 11'den Windows 11 Pro'ya yükseltmek istiyorum acaba içinde ki bilgiler silinir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgilerden kastınız dosyalarınız mı, yoksa lisans keyiniz mi?
GürayTürkay dedi: Merhaba bilgisayarımı Windows 11'den Windows 11 Pro'ya yükseltmek istiyorum acaba içinde ki bilgiler silinir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgilerden kastınız dosyalarınız mı, yoksa lisans keyiniz mi?