M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #1 PTT'den Windows 11 key aldım ve aldığım key işlendi ama Windows 11 etkinleştirilmedi. Ne yapmam lazım? Desteğe yazdım ama bakan yok, neden böyle hata veriyor?
PTT'den Windows 11 key aldım ve aldığım key işlendi ama Windows 11 etkinleştirilmedi. Ne yapmam lazım? Desteğe yazdım ama bakan yok, neden böyle hata veriyor?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #2 Hali hazırda PC de herhangi bir lisans varsa onu kaldırın.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #3 Fatherboard dedi: Hali hazırda PC de herhangi bir lisans varsa onu kaldırın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaldırabilirim bilmiyorum
Fatherboard dedi: Hali hazırda PC de herhangi bir lisans varsa onu kaldırın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaldırabilirim bilmiyorum
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #4 MustFeeling dedi: Nasıl kaldırabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CMD yani Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın, ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın. Daha sonra slmgr /cpky yazıp yine Enter diyin.
MustFeeling dedi: Nasıl kaldırabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CMD yani Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın, ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın. Daha sonra slmgr /cpky yazıp yine Enter diyin.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #5 Fatherboard dedi: CMD yani Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın, ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın. Daha sonra slmgr /cpky yazıp yine Enter diyin. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi Dosya Ekleri IMG_20221210_211903.jpg 163,2 KB · Görüntüleme: 72
Fatherboard dedi: CMD yani Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın, ekrana slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basın. Daha sonra slmgr /cpky yazıp yine Enter diyin. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #6 MustFeeling dedi: Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi Genişletmek için tıkla... CMD'ye yönetici olarak girmemişsiniz.
MustFeeling dedi: Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi Genişletmek için tıkla... CMD'ye yönetici olarak girmemişsiniz.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #7 MustFeeling dedi: Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi Genişletmek için tıkla... Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Fatherboard dedi: CMD'ye yönetici olarak girmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürünü sildim MustFeeling dedi: Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Ürünü sildim Genişletmek için tıkla... Tekrar ekleyeyim mi adamaların verdiği keyi
MustFeeling dedi: Hata veriyor ya adamların keyini girmeme rağmen Etkinleşmedi Genişletmek için tıkla... Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Fatherboard dedi: CMD'ye yönetici olarak girmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürünü sildim MustFeeling dedi: Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Ürünü sildim Genişletmek için tıkla... Tekrar ekleyeyim mi adamaların verdiği keyi
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #8 MustFeeling dedi: Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Ürünü sildim Tekrar ekleyeyim mi adamaların verdiği keyi Genişletmek için tıkla... Evet PTTAvm den aldığınız keyi girmeyi deneyin.
MustFeeling dedi: Keyi kaldırıp tekrar etkinleştirsem nasıl olur Ürünü sildim Tekrar ekleyeyim mi adamaların verdiği keyi Genişletmek için tıkla... Evet PTTAvm den aldığınız keyi girmeyi deneyin.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #9 Fatherboard dedi: Evet PTTAvm den aldığınız keyi girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemi daha sıfır almıştım ilk o kodu girdim az önce keyi kaldırıp tekrar aynı keyi giriyorum
Fatherboard dedi: Evet PTTAvm den aldığınız keyi girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemi daha sıfır almıştım ilk o kodu girdim az önce keyi kaldırıp tekrar aynı keyi giriyorum
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #10 MustFeeling dedi: Sistemi daha sıfır almıştım ilk o kodu girdim az önce keyi kaldırıp tekrar aynı keyi giriyorum Genişletmek için tıkla... Eğer yine olmazsa "Windows oturumunu e-mail ile açtıysanız çıkış yapıp yerel hesap ile oturum açıp tekrar deneyin.
MustFeeling dedi: Sistemi daha sıfır almıştım ilk o kodu girdim az önce keyi kaldırıp tekrar aynı keyi giriyorum Genişletmek için tıkla... Eğer yine olmazsa "Windows oturumunu e-mail ile açtıysanız çıkış yapıp yerel hesap ile oturum açıp tekrar deneyin.