Windows 11, R7 250 sistemde çalışır mı?

TheLastSamurai

Femtopat
Daha fazla  
Sistem.
R7 250 ekran kartı.
ASUS H81 M k anakart.
12 GB DDR3 RAM.
SSD.
İşlemci i5 4570.

Bu şekilde eski bir sistemim var HOI 4 tarzı oyunlar oynuyorum oyunlarla pek ısım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem.
R7 250 ekran kartı.
ASUS H81 m k anakart.
12 GB DDR3 RAM.
SSD.
İşlemci i5 4570.

Bu şekilde eski bir sistemim var HOI 4 tarzı oyunlar oynuyorum oyunlarla pek ısım yok.

Bence Windows 10 LTSC 2021 kullanın hem daha iyi performans alırsınız hem de 2031re kadar güncelleme alırsınız.

Yine de Windows 11 istiyorsan sistem gereksinimleri şu.
  • En az 1GHz hızda çalışan 64-bit çift çekirdekli işlemci.
  • En az 4 GB RAM.
  • En az 64 GB boş disk alanı (SSD önerilir)
  • En az 1366x768p çözünürlüklü 9” inç ekran.
  • UEFI, güvenli önyükleme ve TPM 2.0 destekli anakart.
  • DirectX 12 uyumlu grafik kartı.

Teşekkür ederim şu an Home kullanıyorum guncelleme almadıgı ıcın gececektım. Sanırım sızın dedıgınız versiyona geçeceğim.

Teşekkür ederim şu an Home kullanıyorum guncelleme almadıgı ıcın gececektım. Sanırım sızın dedıgınız versiyona geçeceğim.

Yazmayı unutmuşum ayrıca anakartınız desteklemiyor. İnternette birçok videoları var LTSC'nin.
Ayrıca bir şey değil.

Rufus ile bypass yaptıktan sonra i5-870 bile kurulur.

İyi performans alamaz. Öyle olsa herkes kurar mesela dediği oyunda Windows 10'da 100FPS alıyorsa Windows 11'de 70 60 FPS alır sonuçta RAM işlemciyi falan Windows 11 daha çok kullanıyor.

Yazmayı unutmuşum ayrıca anakartınız desteklemiyor. İnternette birçok videoları var LTSC'nin.
Ayrıca bir şey değil.

İyi performans alamaz. Öyle olsa herkes kurar mesela dediği oyunda Windows 10'da 100FPS alıyorsa Windows 11'de 70 60 FPS alır sonuçta RAM işlemciyi falan Windows 11 daha çok kullanıyor.
Bir işletim sistemin 30-40 FPS fark yaratacağını pek zannetmiyorum açıkçası.

Bence geçebilirsiniz. Deneyiminizin kötü olacağını düşünmüyorum.

Bir işletim sistemin 30-40 FPS fark yaratacağını pek zannetmiyorum açıkçası.

Hocam bir örnek verdim illa 40 30FPS olmaz ama bir fark olur ayrıca ben Win11re geçmesin demiyorum ama Windows 10 LTSC 2021 daha sağlıklı olur onun dışında çok fark yok. Tabii arkadaşın karara bağlı.

Ayrıca bir şey değil.

Evet tabii ki farkındayım lakin ks çalışır mı diye sormuş bu yüzden evet dedim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı