Merhaba. Ben dün Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. 16 GB RAM ile. Fakat Windows 10'da %21 ila %10 civarı RAM kullanırken boşta, Windows 11'de %35 ila %40 kullanıyor. Sizce bu normal mi ve benim oyundaki performansımı etkiler mi?
Hocam arkada Instagram açık Spotify da şarkı dinliyorum bir de Google açık %66 kullanıyor gayet normal bence
Oyundaki performansa gelirsek orasını bilemem sizin test edip deneyimleyeceğiniz bir şey.
Merhaba. Ben dün Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. 16 GB RAM ile. Fakat Windows 10'da %21 ila %10 civarı RAM kullanırken boşta, Windows 11'de %35 ila %40 kullanıyor. Sizce bu normal mi ve benim oyundaki performansımı etkiler mi?
Hocam zaten ilk çıkdığındada böyleydi RAM'leri sömürüyor yani normal Windows 12 için içinde 16 GB filan isteyecekler eğer sen yeni kalmak istiyorsan internetten bir 16 GB RAM daha al.
Hocam zaten ilk çıkdığındada böyleydi RAM'leri sömürüyor yani normal Windows 12 için içinde 16 GB filan isteyecekler eğer sen yeni kalmak istiyorsan internetten bir 16 GB RAM daha al.
Linux ile uğraşmak çok saçma geliyor bana ofis işleriyle uğraşan birinin linux kullanması neredeyse mümkün değil.
@erengore Linux Dual boot haricinde sistem aşırı kötü değilse ve Linux'a özel bazı şeyleri yapmayacaksanız çok çok saçma geliyor bana. Böyle bir şey için umarım demek de çok saçma o zaman bizde umarım Linux 32 GB ister diyelim.