Windows 11 RAM kullanım değerleri normal mi?

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
RAM
16 gb ram
Ekran kartı
Gigabyte Eagle 3 Fanlı RX 6600
Anakart
H310 M Pro vd plus MSİ
İşlemci
İntel Core İ7 9700F
Merhaba. Ben dün Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. 16 GB RAM ile. Fakat Windows 10'da %21 ila %10 civarı RAM kullanırken boşta, Windows 11'de %35 ila %40 kullanıyor. Sizce bu normal mi ve benim oyundaki performansımı etkiler mi?

Hocam arkada Instagram açık Spotify da şarkı dinliyorum bir de Google açık %66 kullanıyor gayet normal bence
Oyundaki performansa gelirsek orasını bilemem sizin test edip deneyimleyeceğiniz bir şey.

Hocam zaten ilk çıkdığındada böyleydi RAM'leri sömürüyor yani normal Windows 12 için içinde 16 GB filan isteyecekler eğer sen yeni kalmak istiyorsan internetten bir 16 GB RAM daha al.

Hocam zaten ilk çıkdığındada böyleydi RAM'leri sömürüyor yani normal Windows 12 için içinde 16 GB filan isteyecekler eğer sen yeni kalmak istiyorsan internetten bir 16 GB RAM daha al.
32GB gelecek çok yüksek ihtimalle.

Bi delilik yapıp Linux öğrenmeye başlayabilirsiniz. Umarım 32GB isterler de Linux akını başlar artık.

Bi delilik yapıp Linux öğrenmeye başlayabilirsiniz. Umarım 32GB isterler de Linux akını başlar artık.
Linux kullanmak için hiçbir neden yok yazılım yapmayan birinin linux kullanması çok saçma olur.

Linux ile uğraşmak çok saçma geliyor bana ofis işleriyle uğraşan birinin linux kullanması neredeyse mümkün değil.

@erengore Linux Dual boot haricinde sistem aşırı kötü değilse ve Linux'a özel bazı şeyleri yapmayacaksanız çok çok saçma geliyor bana. Böyle bir şey için umarım demek de çok saçma o zaman bizde umarım Linux 32 GB ister diyelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…