Windows 11 RAM kullanımı ne kadar?

Bende 16 GB RAM var ve Windows 10 da boştayken %18 civarında RAM kullanımı oluyor. Windows 11 de RAM kullanımında bir değişiklik olur mu? Şu an Windows 10'dan memnunum Windows 11 yüklemeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 16 GB RAM var ve Windows 10 da boştayken %18 civarında RAM kullanımı oluyor. Windows 11 de RAM kullanımında bir değişiklik olur mu? Şu an Windows 10'dan memnunum Windows 11 yüklemeye gerek var mı?
Çok bir fark olmaz. Mutlaka geçmelisin diyemem ama geçersen de bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum.

Biraz ayar çekersen Windows 10 ile aynı değerlere ulaşırsın. Ben de boştayken %10 civarlarında takılıyor. Google Chrome açınca %25 çıkıyor. Virüs programı falan varsa %30 kadar çıkabilir ama çok ciddi optimize ettim Windows'u.

Ben Windows 11'e geçtiğimde bilgisayar 4 kere Error verdi. Çok fazla alan kaplıyor ve sistemi çok yavaşlatıyor. Bence memnunsan hiç geçme derim.

Bende de 16 GB RAM var. Steam, Discord vb. gibi uygulamaları kapatınca %24 RAM kullanımı oluyor. Bahsettiğim uygulamaları açınca %30 civarı RAM kullanımı oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 71
Bende de 16 GB Ram bulunuyor ve sadece Wallpaper Engine vs. açık, %16 kullanıyordu. Chrome, Antivirüs ve Spotify ile %26larda dolaşıyordu.

Bende de 16 GB RAM var. Steam, Discord vb. gibi uygulamaları kapatınca %24 RAM kullanımı oluyor. Bahsettiğim uygulamaları açınca %30 civarı RAM kullanımı oluyor.
Windows Defender'ı kapatırsanız RAM kullanımınız %20'nin altına düşebilir ama tavsiye etmem.
Steam, Discord ve Google Chrome'da 1 tane pencere açıkken %32 RAM kullanımını oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…