Windows 11 random crash veriyor

Yer
China
RAM
2x16GB Corsair Vengenace 7200MHz CL34
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro 2TB
Ekran kartı
Asus TUF GeForce RTX 4090
Anakart
Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wi-Fi
İşlemci
Core i9-13900K
Herkese selam,
Dışarı çıkarken PC'yi açık bıraktım, Chrome sekmelerinde birkaç Tab açıktı, Spotify'da aktif bir şekilde müzik çalıyordu. (Evde yokken kedim müzik dinlesin diye açtım. :))
Eve döndüğümde PC'yi 15-20 dakika kullandım, daha sonra aktif olmayan Chrome tablerinden birine tıklayınca Windows dondu, PC baştan başladı.

Event Log Kernel 41.jpg

Event Log Event 1001.jpg

Windows Event Log'a göz attım, minidump dosyasını Google Drive hesabıma yükledim, paylaşıyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Herkese selam,
Dışarı çıkarken PC'yi açık bıraktım, Chrome sekmelerinde birkaç Tab açıktı, Spotify'da aktif bir şekilde müzik çalıyordu. (evde yokken kedim müzik dinlesin diye açtım. :))
Eve döndüğümde PC'yi 15-20 dakika kullandım, daha sonra aktif olmayan Chrome tablerinden birine tıklayınca Windows dondu, PC baştan başladı.

Eki Görüntüle 2081475

Eki Görüntüle 2081476

Windows Event Log'a göz attım, minidump dosyasını Google Drive hesabıma yükledim, paylaşıyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Kediniz CMD kullanmayı biliyor sanırım PC çökertme denemesi yapmış. .D

Chorome için donanım hızlandırma açık ise kapalı, kapalı ise açık olarak dene.
Corshair araçlarını sil. Harici USB olarak ne takılı ? Güncel Chipset sürücünü indir yükle.
Chrome için aktif olmayan sekmelerde ram kullanımı azaltma özelliği açık.

Corsair'ın iCUE yazılımı var, onu silemem. Custom soğutma/fan curve profilimi yüklüyor her açılışta.

Harici USB olarak bir şey bağlı değil, sadece kablolar takılı, hiç bir şey şarj olmuyor. Şarj olursa yalnızca akıllı saat ya da kulaklık şarj oluyor, bunların dışında da klavye ve fare var şarja takarsam.

BIOS'u 2 hafta önce güncellemiştim, 1801 sürümünde şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı