xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Bunu nasıl yapabilirim? Bir ara yüklediğimde sorun çıkmıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2022
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Sisteminiz nedir? Genelde Realtek sürücüsü uyumludur. Artı 0 Eksi
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Genelde Realtek sürücüsü uyumludur. Genişletmek için tıkla... Zaten uyumlu. Ama Windows 11 için uyumlu bulamadım sorun çıkıyor Windows 11'deyken kurunca. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sisteminiz nedir? Genelde Realtek sürücüsü uyumludur. Genişletmek için tıkla... Zaten uyumlu. Ama Windows 11 için uyumlu bulamadım sorun çıkıyor Windows 11'deyken kurunca.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 Tamamdır hocam. Zaten üreticilerin de çoğu aynı sürücüyü veriyor. Sizin sistem bileşenleri nedir? Masaüstü ise anakart modeli de olur. Artı 0 Eksi
Tamamdır hocam. Zaten üreticilerin de çoğu aynı sürücüyü veriyor. Sizin sistem bileşenleri nedir? Masaüstü ise anakart modeli de olur.
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Yener K. dedi: Tamamdır hocam. Zaten üreticilerin de çoğu aynı sürücüyü veriyor. Sizin sistem bileşenleri nedir? Masaüstü ise anakart modeli de olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim gerek kalmadı. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tamamdır hocam. Zaten üreticilerin de çoğu aynı sürücüyü veriyor. Sizin sistem bileşenleri nedir? Masaüstü ise anakart modeli de olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim gerek kalmadı.
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdüğünüzü de yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Başka bir siteden buldum indirdim kurdum oldu Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdüğünüzü de yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Başka bir siteden buldum indirdim kurdum oldu
H HAKDER Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #8 İndirdiğiniz sürücü nün linkini raca etsem, xGhostx dedi: Tabii ki. Başka bir siteden buldum indirdim kurdum oldu Genişletmek için tıkla... Bendeki hata veriyor Dosya Ekleri 12.png 86,7 KB · Görüntüleme: 156 Artı 0 Eksi
İndirdiğiniz sürücü nün linkini raca etsem, xGhostx dedi: Tabii ki. Başka bir siteden buldum indirdim kurdum oldu Genişletmek için tıkla... Bendeki hata veriyor
1 197761 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 441 Çözümler 3 29 Mart 2022 #9 Releases · AlanFinotty/AAFDCHDriverMod Realtek Audio Driver Mods by Alan Finotty. Contribute to AlanFinotty/AAFDCHDriverMod development by creating an account on GitHub. github.com Bu linkten indirip kurun hocam modlu sürücü ama kaliteli. Virüs falan içermez. Artı 0 Eksi
Releases · AlanFinotty/AAFDCHDriverMod Realtek Audio Driver Mods by Alan Finotty. Contribute to AlanFinotty/AAFDCHDriverMod development by creating an account on GitHub. github.com Bu linkten indirip kurun hocam modlu sürücü ama kaliteli. Virüs falan içermez.
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #10 197761 dedi: Releases · AlanFinotty/AAFDCHDriverMod Realtek Audio Driver Mods by Alan Finotty. Contribute to AlanFinotty/AAFDCHDriverMod development by creating an account on GitHub. github.com Bu linkten indirip kurun hocam modlu sürücü ama kaliteli. Virüs falan içermez. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı gördüyseniz zaten hallettim sorunu. Ama gene de teşekkürler lazım olursa bakarım Artı 0 Eksi
197761 dedi: Releases · AlanFinotty/AAFDCHDriverMod Realtek Audio Driver Mods by Alan Finotty. Contribute to AlanFinotty/AAFDCHDriverMod development by creating an account on GitHub. github.com Bu linkten indirip kurun hocam modlu sürücü ama kaliteli. Virüs falan içermez. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı gördüyseniz zaten hallettim sorunu. Ama gene de teşekkürler lazım olursa bakarım